Inklaring

Sintrex helpt u snel de grens over en nauwkeurig

Inklaring

Sintrex is een transportbedrijf dat opgericht is in 1989. Wij zijn een klein team, met de juiste mensen op de juiste plek, waardoor wij u een optimale dienstverlening garanderen. Wij verzorgen dagelijks diverse invoeraangiften. Goederen worden in het vrije verkeer gebracht en de eventuele invoerrechten en BTW wordt direct via het maandkrediet aan de belastingdienst overgemaakt. Bij inklaring wordt het voorafgaande document aangezuiverd en afgewerkt. Na het bericht ‘Toestemming tot Wegvoering’ mag de zending worden gelost. Sintrex verzorgt snel en accuraat uw import, export, transit en inklaring.

Over Sintrex

Sintrex heeft sinds haar oprichting een goede naam opgebouwd in de wereld van transport en logistiek. We zijn continue op zoek naar lading en de beschikbare laadcapaciteit in elke hoek van de wereld en proberen deze twee variabelen op een zo efficiënt mogelijke manier bij elkaar te brengen. SIntrex staat voor service en dat vergeten onze klanten niet. Wij denken graag met u mee en doen er alles aan om uw internationale transport zo goed en soepel mogelijk te laten verlopen. Wij zijn gevestigd in vier landen:

  • Nederland, de Poppe
  • Duitsland, Bad Bentheim
  • Letland, Riga
  • Rusland, Moskou

In alle andere Europese landen werken wij samen met lokale partners.

ABC Koerier

Doordat er steeds meer vraag is naar snelle leveringen hebben wij een eigen koeriers-tak toegevoegd, namelijk: ABC Koerier. Binnen 20 minuten is onze koerier aanwezig op de laadplaats, met een caddy, stationcar of bus. Zonder verdere tussenstops gaat hij direct naar de bestemming, zodat uw levering snel op bestemming is. Meer informatie over deze ABC koerier vindt u op www.abckoerier.nl.

Contact opnemen

Wilt u nog meer informatie over onze mogelijkheden of kunt u onze hulp bij de juiste documenten voor inklaring goed gebruiken? Dan helpt Sintrex u graag verder. Neem eens contact op voor de mogelijkheden, wij helpen u graag verder.

Contact Opnemen
Bel direct