Transport België

Sintrex helpt u snel de grens over en nauwkeurig

Transport België

Sintrex heeft sinds haar oprichting in 1989 een goede naam opgebouwd in de wereld van transport en logistiek. Wij zijn continue op zoek naar lading en beschikbare laadcapaciteit in elke hoek van de wereld en dankzij ons brede netwerk van transportbedrijven hebben wij altijd mensen op de juiste plek zitten. Hierdoor kunnen wij u optimale dienstverlening en persoonlijk contact garanderen. Dus bent u op zoek naar een transportbedrijf dat uw transport van of naar België kan verzorgen? Dan bent u bij Sintrex aan het juiste adres. Wij verzorgen niet alleen het transport, maar ook voor douane formaliteiten en opslag van goederen kunt u bij ons terecht. U geniet bij ons dus van 3 faciliteiten onder één dak.

Wie zijn wij?

Sintrex is een centrale schakel tussen verschillende bedrijfstakken en verzorgen overkoepelende aansturing op de gebieden douane, transport en/of goederenopslag. Wij zijn gevestigd in Nederland en Duitsland en hebben vertegenwoordigers werken in Letland (Riga) en Rusland (Moscow). Daarnaast hebben wij een dekkend netwerk van partners in alle Europese landen. Met de juiste mensen op de juiste plek garanderen wij u een persoonlijk contact en een optimale dienstverlening. Onze mensen denken dan ook graag met u mee en zijn uiterst nauwkeurig en betrouwbaar.

Diensten van Sintrex

Sintrex staat voor service en dat vergeten onze klanten niet. De klant is bij ons koning en wij doen er dan ook alles aan om het internationale transport zo soepel mogelijk te laten verlopen. U kunt bij Sintrex terecht voor verschillende diensten, namelijk:

Offerte aanvragen

Heeft u interesse in één van onze diensten of bent u benieuwd naar de mogelijkheden wat betreft het transport van of naar België? ? Dan kunt u contact met ons opnemen door te bellen naar +31 (0)541 – 55 20 11 (Nederland) of +49 (0)59 24 – 85 46 (Duitsland). Liever mailcontact? Mail dan uw vraag naar transport@sintrex.nl, wij voorzien u graag van een passend advies.

Contact Opnemen
Bel direct