Bel of mail voor de mogelijkheden.">

Transport Frankrijk

Sintrex helpt u snel de grens over en nauwkeurig

Transport Frankrijk

Bent u op zoek naar een bedrijf dat transport naar Frankrijk verzorgt? Dan moet u bij Sintrex zijn. Sintrex helpt u graag met uw transport, zowel binnen als buiten de Europese Unie. Wij ontzorgen u voor uw gehele transport, inclusief import en export en kunnen u ook beveiligde opslag bieden. Wanneer u kiest voor Sintrex wat betreft uw transport van of naar Frankrijk bent u verzekerd van een snel, veilig en betrouwbaar transport. Naast dit transport verzorgen wij ook douane formaliteiten en opslag van goederen. U geniet bij ons dus van 3 faciliteiten onder één dak.

Diensten van Sintrex

Sinds onze oprichting in 1989 hebben wij een goede naam opgebouwd in de wereld van transport en logistiek. Wij verzorgen als centrale schakel tussen diverse bedrijfstakken de overkoepelende aansturing op de gebieden douane, transport en goederenopslag. U kunt bij Sintrex terecht voor verschillende diensten, namelijk:

Met spoed verzenden?

Tegenwoordig is er steeds meer sprake van snelle leveringen, kleinere voorraden en kortere logistieke trajecten. Sintrex begrijpt dat sommige producten met spoed verzonden moeten worden en gaat dan ook graag met de tijd mee. Om u nog beter van dienst te kunnen zijn hebben wij een eigen koerierstak toegevoegd aan onze diensten: ABC Koerier. De koerier is binnen twintig minuten aanwezig met een caddy, stationcar, kleine of grote bus en rijdt zonder overlading of tussenstops door naar de gewenste bestemming. Meer informatie over deze spoedtransport vindt u op www.abckoerier.nl

Offerte aanvragen

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van het transport van en naar Frankrijk Neem dan contact met ons op door te bellen naar +31 (0)541 – 55 20 11 (Nederland) of +49 (0)59 24 – 85 46 (Duitsland) en vraag geheel vrijblijvend een offerte aan. U kunt ons ook bereiken door een e-mail te sturen naar transport@sintrex.nl. Wij helpen u graag verder.

Contact Opnemen
Bel direct