Transport Oostenrijk

Sintrex helpt u snel de grens over en nauwkeurig

Transport Oostenrijk

Bent u op zoek naar een bedrijf dat transport naar Oostenrijk verzorgt? Stop dan met zoeken en kijk eens naar de mogelijkheden die Sintrex u te bieden heeft. Sintrex helpt u graag met uw transport, zowel binnen als buiten de Europese Unie. Wij ontzorgen u voor uw gehele transport, inclusief import en export en kunnen u ook beveiligde opslag of hulp bij douane formaliteiten bieden. U geniet bij ons dus van 3 faciliteiten onder één dak.

Sintrex

Sintrex is een relatief klein bedrijf dat opgericht is in 1989. Wij zijn een centrale schakel tussen verschillende bedrijfstakken en verzorgen overkoepelende aansturing op de gebieden douane, transport en/of goederenopslag. Wij zijn continue op zoek naar lading en beschikbare laadcapaciteit in elke hoek van de wereld. Welke wij op een zo bekwaam mogelijke manier bij elkaar proberen te brengen. Sintrex heeft een vestiging in Nederland en Duitsland en heeft vertegenwoordigers werken in Letland (Riga) en Rusland (Moscow). In alle andere Europese landen werken wij samen met lokale partners. Dankzij dit brede netwerk van transportbedrijven hebben wij altijd mensen op de juiste plek zitten, waardoor wij een optimale dienstverlening kunnen garanderen.

Goederenopslag

Sinds 2009 zijn wij in het bezit van een verwarmde en beveiligde opslagloods, net over de grens bij Oldenzaal. Of u nu tijdelijk goederen wilt opslaan, een vracht door Europa wilt distribueren of uw vracht wilt laten ompakken, inpakken of uitpakken. Onze opslagloods biedt u vele mogelijkheden. Van stukgoed tot meubels en van palletgoed tot elektronica, het is allemaal welkom in onze opslag. Dus zoekt u een geschikte ruimte voor een gunstig tarief? Dan bent u bij Sintrex aan het juiste adres.

Meer informatie

Heeft u interesse in de diensten van Sintrex en wilt u daar graag meer informatie over? Of bent u benieuwd wat wij voor uw transport van of naar Oostenrijk kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op door te bellen naar +31 (0)541 – 55 20 11 (Nederland) of +49 (0)59 24 – 85 46 (Duitsland). Onze medewerkers voorzien u graag van antwoorden op al uw vragen.

Contact Opnemen
Bel direct