transport Polen

Sintrex helpt u snel de grens over en nauwkeurig

Transport Polen

Sintrex verzorgt als centrale schakel tussen diverse bedrijfstakken de overkoepelende aansturing op de gebieden douane, transport en/of goederenopslag. Wij ontzorgen u voor uw gehele transport, inclusief import en export en kunnen u ook beveiligde opslag bieden. Dus zoekt u voor uw transport naar Polen nog een geschikt transportbedrijf? Dan is Sintrex precies wat u zoekt. Wanneer u kiest voor Sintrex bent u verzekerd van een snel, veilig en betrouwbaar transport. Naast dit transport verzorgen wij ook douane formaliteiten en opslag van goederen. U geniet bij ons dus van 3 faciliteiten onder één dak.

Sintrex

Sintrex is een relatief klein bedrijf dat opgericht is in 1989 en sindsdien hebben wij een goede naam opgebouwd in de wereld van transport en logistiek. Wij zijn continue op zoek naar lading en beschikbare laadcapaciteit in elke hoek van de wereld. Sintrex heeft een vestiging in Nederland en Duitsland en heeft vertegenwoordigers werken in Letland (Riga) en Rusland (Moscow). Daarnaast hebben wij een dekkend netwerk van partners in alle Europese landen. Dankzij dit brede netwerk van transportbedrijven hebben wij altijd mensen op de juiste plek zitten, waardoor wij een optimale dienstverlening kunnen garanderen. Onze mensen zijn betrouwbaar en nauwkeurig en denken graag met u mee.

Goederenopslag

Onze goederenloods biedt diverse functies en mogelijkheden. Zo hebben we onze ruimte ingericht voor warehousing, distributie en groupage. De loods is deels met en deels zonder stellingen ingericht, dus van stukgoed tot meubels en van palletgoed tot elektronica; het is allemaal welkom in onze opslag. De loods is verwarmd en beveiligd en gelegen net over de grens bij Oldenzaal. Of u nu tijdelijk goederen wilt opslaan, een vracht door Europa wilt distribueren of uw vracht wilt laten ompakken, inpakken of uitpakken. De opslagloods van Sintrex is precies wat u zoekt.

Meer weten?

wilt u graag meer weten over de diensten van Sintrex en wat wij voor uw transport naar Polen kunnen betekenen? Neem dan gerust eens telefonisch of per mail contact met ons op. Wanneer u kiest voor Sintrex zorgen wij dat uw zending, ter land, ter zee of in de lucht, op uw bestemming aankomt.

Contact Opnemen
Bel direct