Bel of mail gerust voor meer informatie.">

Transport Zweden

Sintrex helpt u snel de grens over en nauwkeurig

Transport Zweden

Sintrex is een relatief klein bedrijf dat is opgericht in 1989, sindsdien hebben wij een goede naam opgebouwd in de wereld van transport en logistiek. Wij zijn continue op zoek naar lading en beschikbare laadcapaciteit in elke hoek van de wereld. Dankzij ons brede netwerk van transportbedrijven hebben wij altijd mensen op de juiste plek zitten, waardoor wij een optimale dienstverlening kunnen garanderen. Dus bent u op zoek naar een transportbedrijf dat uw transport van of naar Zweden kan verzorgen? Dan helpt Sintrex u graag. Naast dit transport verzorgen wij ook douane formaliteiten en opslag van goederen. U geniet bij ons dus van 3 faciliteiten onder één dak.

Diensten van Sintrex

U kunt bij Sintrex niet alleen terecht wanneer u een oplossing zoekt voor uw transport, maar op veel meer gebieden zijn wij graag uw partner, namelijk:

Over Sintrex

Sintrex verzorgt als centrale schakel tussen diverse bedrijfstakken de overkoepelende aansturing op de gebieden douane, transport en/of goederenopslag. Sintrex heeft een vestiging in Nederland en Duitsland en heeft vertegenwoordigers werken in Letland (Riga) en Rusland (Moscow). In alle andere Europese landen werken wij samen met lokale partners. De klant is bij ons altijd koning en daarom doen wij er alles aan om het internationale transport zo goed en soepel mogelijk te laten verlopen. Wanneer u kiest voor Sintrex zorgen wij dat uw zending, ter land, ter zee of in de lucht, op uw bestemming aankomt.

Contact opnemen

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden met betrekking tot transport van of naar Zweden? Of bent u nieuwsgierig naar één van onze andere diensten? Dan kunt u altijd telefonisch of per mail contact met ons opnemen, wij helpen u graag verder.

Contact Opnemen
Bel direct