Douane België

Sintrex helpt u snel de grens over en nauwkeurig

Douane België

Sintrex is opgericht in 1989 en heeft sinds dien een goede naam opgebouwd in de wereld van de transport en logistiek. Wij zijn een klein team en hebben de juiste mensen op de juiste plek, waardoor wij u een optimale dienstverlening garanderen. Bij Sintrex is de klant altijd koning. Daarom doen wij er alles aan om het internationale transport zo goed en soepel mogelijk te laten verlopen. Ons team heeft al meer dan 30 jaar ervaring en zorgt ervoor dat uw zending zonder oponthoud door de douane in België wordt geloodst. Voor import en export bent u bij Sintrex dan ook aan het juiste adres.

Sintrex

Sintrex helpt u graag met uw transport, zowel binnen als buiten de Europese Unie. Wij ontzorgen u voor uw gehele transport, inclusief import en export en kunnen u ook beveiligde opslag bieden. Sintrex heeft een vestiging in Nederland en Duitsland en heeft vertegenwoordigers werken in Letland (Riga) en Rusland (Moscow). Daarnaast hebben wij een dekkend netwerk van partners in alle Europese landen. Dankzij dit brede netwerk van transportbedrijven hebben wij altijd mensen op de juiste plek zitten, waardoor wij een optimale dienstverlening kunnen garanderen. Onze mensen zijn betrouwbaar en nauwkeurig en denken graag met u mee.

Goederenopslag

Ook wanneer u een plek zoekt om uw goederen op te slaan helpen wij u graag verder. Onze goederenloods hebben wij ingericht voor warehousing, distributie en groupage. De loods is deels met en deels zonder stellingen ingericht, dus van stukgoed tot meubels en van palletgoed tot elektronica; het is allemaal welkom in onze opslag. Of u nu tijdelijk goederen op wilt slaan of uw vracht wilt laten ompakken. De verwarmde en beveiligde opslagloods van Sintrex is precies wat u zoekt.

Meer weten?

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust eens telefonisch of per mail contact met ons op. Wanneer u kiest voor Sintrex zorgen wij dat uw zending, ter land, ter zee of in de lucht, op uw bestemming aankomt. Kiest u voor Sintrex? Dan kiest u voor veiligheid!

Contact Opnemen
Sintrex Transport
Bel direct