Douane Duitsland

Sintrex helpt u snel de grens over en nauwkeurig

Douane Duitsland

Sintrex heeft veel ervaring in de wereld van transport en logistiek en is continue op zoek naar lading en de beschikbare laadcapaciteit in iedere hoek van de wereld. Wij helpen u dan ook graag verder met uw transport, zowel binnen als buiten de Europese Unie. Naast het transport helpen wij u ook graag met de douaneformaliteiten. Sintrex heeft vele jaren ervaring en zorgt ervoor dat uw zending zonder oponthoud door de douane in Duitsland wordt geloodst. Door te kiezen voor Sintrex kiest u voor snelheid, veiligheid en betrouwbaarheid.

Over Sintrex

Sintrex is altijd op zoek naar lading en de beschikbare laadcapaciteit in iedere hoek van de wereld. Deze twee variabelen proberen we op een zo bekwaam mogelijke manier bij elkaar te brengen. De ladingen variëren van pallets, stukgoed, deelladingen, complete partijen en containers. Wij zijn gevestigd in Nederland en Duitsland en hebben vertegenwoordigers werken in Letland (Riga) en Rusland (Moscow).Daarnaast hebben wij een dekkend netwerk van partners in alle Europese landen. Met de juiste mensen op de juiste plek garanderen wij u een persoonlijk contact en een optimale dienstverlening.

Waarom kiezen voor Sintrex?

Sinds onze oprichting in 1989 hebben wij een goede naam opgebouwd in de wereld van transport en logistiek. Daarom doen wij er alles aan om het internationale transport zo goed en soepel mogelijk te laten verlopen. Niet alleen onze persoonlijke aanpak draagt hier aan bij, maar ook andere kenmerken van onze dienstverlening:

  • Wereldwijde transporten
  • Specialisatie Duitsland, Frankrijk, Rusland
  • Luchtvracht
  • Zeevracht
  • Stukgoed, deelpartijen, complete ladingen
  • Douane formaliteiten
  • Opslag, overslag, distributie
  • Exceptioneel transport
  • Soepel verloop

Meer weten over de mogelijkheden van Sintrex?

Sintrex is uw partner op het gebied van transport en logistiek en helpt u dan ook graag verder als het aankomt op de douane in Noorwegen. Wilt u graag meer informatie over de mogelijkheden die er voor u zijn? Neem dan contact met ons op door te bellen naar +31 (0)541 – 55 20 11(Nederland) of +49 (0)59 24 – 85 46 (Duitsland) of stuur een e-mail naar transport@sintrex.nl.

Contact Opnemen
Sintrex Transport
Bel direct