Douane invoerrechten

Sintrex helpt u snel de grens over en nauwkeurig

Douane invoerrechten

Sintrex kan u adviseren en bijstaan op het gebied van douane invoerrechten. Importeert of exporteert u veel goederen en zoekt u een transportbedrijf dat u kan helpen op het gebied van douane invoerrechten en andere belangrijke aspecten en documenten? Maak kennis met Sintrex. Wij als douane expediteur helpen u graag met douane formaliteiten, transport en de opslag van goederen. Als geen ander snappen wij dat u niet constant bezig wilt zijn met allerlei papierwerk. Wij nemen u dit werk graag uit handen, zodat u zich kunt focussen op andere zaken. Sintrex zorgt ervoor dat uw lading veilig getransporteerd wordt. Kiezen voor ons betekent kiezen voor snelheid, veiligheid en betrouwbaarheid. Wij ontzorgen u! Wilt u meer weten over hoe wij uw bedrijf kunnen ontzorgen op het gebied van douane invoerrechten? Neem dan gelijk contact met ons op om te informeren naar onze dienstverlening.

Welke douanediensten bieden wij?

Producten importeren of exporteren gaat niet zomaar. Er dienen doorgaans verschillende punten op het gebied van douane invoerrechten geregeld te worden. Voordat uw zending klaar is voor vertrek, zijn er vaak ook een aantal douane formaliteiten die nog geregeld dienen te worden. Sintrex regelt dit alles voor u. Goede documenten in korte tijd maken, dat is waar we goed in zijn. Ons bedrijf is namelijk in 1989 opgericht en heeft dus vele jaren ervaring met diverse douane formaliteiten. Ons team bestaat uit ervaren declaranten die ervoor zorgen dat uw zending zonder oponthoud door de douane komt. Welke zaken we voor u als bedrijf kunnen regelen?

  • Import documenten;
  • Export documenten;
  • Transit (T-documenten) ;
  • Fiscale diensten;
  • Douane formaliteiten zoals het aanvragen van een CvO;
  • En nog veel meer, waaronder de neutralisatie van documenten en het aanvragen van vergunningen;

Meer over Sintrex

Als klein team hebben wij de juiste mensen op de juiste plek zitten. Wij verzekeren u van een optimale dienstverlening en persoonlijk contact. Sintrex heeft zowel in Nederland als Duitsland een vestiging. Daarnaast werken onze vertegenwoordigers in Rusland en Letland. Al vele jaren houden wij ons bezig met douane invoerrechten, andere douane formaliteiten, transport en logistiek. Het is onze missie om lading en ontvanger op een zo efficiƫnt mogelijke wijze bij elkaar te brengen. De medewerkers van Sintrex zijn betrouwbaar en nauwkeurig en denken altijd met u mee om tot de beste oplossingen te komen. Wij zijn als douane expediteur de centrale schakel tussen diverse branches en verzorgen overkoepelende aansturing op het gebied van douane, transport en/of goederenopslag.

Informeer naar de mogelijkheden

Douane invoerrechten en iedere andere douane formaliteit kunt u met een gerust hart aan de experts van Sintrex overlaten. Wilt u meer weten over de mogelijkheden die we u kunnen bieden? Neem dan contact met ons op door te bellen naar +31 (0)541 - 55 20 11 (Nederland) of +49 (0)59 24 - 85 46 (Duitsland) of stuur een e-mail naar transport@sintrex.nl. Ook kunt u gebruik maken van het contactformulier. Wij nemen dan zo snel als mogelijk contact met u op om u van een antwoord op uw vraag of opmerking te voorzien. Sintrax, uw partner op het gebied van douane formaliteiten, transport en opslag!

Sintrex Transport
Bel direct