Douane Noorwegen

Sintrex helpt u snel de grens over en nauwkeurig

Douane Noorwegen

Sintrex helpt u graag met uw transport, zowel binnen als buiten de Europese Unie. Wij ontzorgen u voor uw gehele transport, inclusief import en export en kunnen u ook beveiligde opslag bieden. Sintrex is een centrale schakel tussen verschillende bedrijfstakken en verzorgen overkoepelende aansturing op de gebieden douane, transport en/of goederenopslag. Ons uitgangspunt is altijd goede documenten te maken in korte tijd. Ons ervaren team van declaranten heeft al meer dan 30 jaar ervaring en zorgt ervoor dat uw zending zonder oponthoud door de douane in Noorwegen wordt geloodst. Sintex verzorgt snel en accuraat uw inklaring, import, export en transit.

Wie zijn wij?

Sintrex is een relatief klein bedrijf dat is opgericht in 1989. Wij hebben een vestiging in Nederland en Duitsland en hebben vertegenwoordigers werken in Letland en Rusland. Daarnaast werken wij in alle andere Europese landen samen met lokale partners. Doordat wij op de juiste plek de juiste mensen hebben, kunnen wij u altijd een optimale dienstverlening en persoonlijk contact garanderen. Onze mensen denken dan ook graag met u mee en zijn uiterst nauwkeurig en betrouwbaar.

Diensten van Sintrex

Sinds onze oprichting in 1989 hebben wij een goede naam opgebouwd in de wereld van transport en logistiek. Wij verzorgen als centrale schakel tussen diverse bedrijfstakken de overkoepelende aansturing op de gebieden douane, transport en goederenopslag. Wij doen er alles aan om het internationale transport zo soepel mogelijk te laten verlopen. U kunt bij Sintrex terecht voor verschillende diensten, namelijk:

Offerte aanvragen

Heeft u interesse in één van onze diensten of bent u benieuwd naar de mogelijkheden wat betreft de formaliteiten rondom de douane in Duitsland. Dan kunt u contact met ons opnemen door te bellen naar +31 (0)541 – 55 20 11(Nederland) of +49 (0)59 24 – 85 46 (Duitsland). Liever mailcontact? Mail dan uw vraag naar transport@sintrex.nl, wij voorzien u graag van een passend advies.

Contact Opnemen
Sintrex Transport
Bel direct