EX-A document

Sintrex helpt u snel de grens over en nauwkeurig

EX-A document

Het export document wordt steeds belangrijker. Waar het vroeger een puur administratieve functie had, ligt tegenwoordig de nadruk steeds meer op financiële en juridische aspecten. Bent u op zoek naar de benodigde export documenten, ook wel EX-A genoemd? Dan helpt Sintrex u graag verder Wij hebben de benodigde kennis in huis om het juiste document en de controle daarop te verzorgen. Sintrex verzorgt veilig, snel en betrouwbaar uw transport en douaneformaliteiten. U kunt erop vertrouwen dat wij u volledig ontzorgen.

Over ons

Sinds onze oprichting in 1989 hebben wij een uitstekende naam opgebouwd in de wereld van transport en logistiek. Wij verzorgen als centrale schakel tussen diverse bedrijfstakken de overkoepelende aansturing op de gebieden douane, transport en/of goederenopslag. Ons uitgangspunt is altijd goede documenten in korte tijd maken. Ons ervaren team van declaranten, met meer dan 30 jaar ervaring, zorgt ervoor dat uw zending zonder oponthoud door de douanewereld wordt geloodst.

Onze diensten

De klant is bij ons altijd koning en wij doen er alles aan om u zo snel mogelijk van de juiste documenten te voorzien. Wij zijn volledig zelfstandig, onafhankelijk en strikt neutraal. Uw transport en optionele douane formaliteiten en al dan niet tijdelijke opslag wordt professioneel en snel verzorgt tegen betaalbare prijzen. U kunt bij ons terecht voor:

  • Douane import: complete import
  • Douane export: export buiten de EU
  • Douane formaliteiten: benodigde certificaten
  • Transport: groot en klein transport in en buiten Europa
  • Spoedtransport: groot en klein spoedtransport
  • Goederen opslag: tijdelijke opslag beveiligde, verwarmde loods
  • Vestigingen: Nederland, Duitsland, Rusland, Letland

Meer informatie over Sintrex

Wilt u graag meer informatie over ons of heeft u interesse in één van onze diensten? Neemt u dan gerust eens contact met ons op. Dit kan zowel telefonisch als per e-mail. Wij staan altijd voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden.

Contact Opnemen
Sintrex Transport
Bel direct