Exportdocumenten

Sintrex helpt u snel de grens over en nauwkeurig

Exportdocumenten

Bent u op zoek naar een goed transportbedrijf dat u van de benodigde exportdocumenten kan voorzien? Dan bent u bij Sintrex aan het juiste adres. Vroeger was het exportdocument vooral administratief nodig, maar tegenwoordig ligt er steeds meer nadruk op financiële en juridische aspecten. De exporteur is tegenwoordig verantwoordelijk voor een correctie uitvoer. Sintrex heeft de juiste kennis in huis om het juiste document en de controle daarop te verzorgen. Op iedere laadlocatie maken we een document. Ook wanneer u lucht- of zeevracht heeft verzorgen wij graag de juiste documenten. Dus bent u op zoek naar de juiste documenten rondom douane formaliteiten? Dan helpt Sintrex u graag verder.

Over Sintrex

Sintrex is een relatief klein bedrijf dat opgericht is in 1989. Wij zijn een centrale schakel tussen verschillende bedrijfstakken en verzorgen overkoepelende aansturing op de gebieden douane, transport en/of goederenopslag. Sintrex heeft een vestiging in Nederland en Duitsland en heeft vertegenwoordigers werken in Letland (Riga) en Rusland (Moscow). In alle andere Europese landen werken wij samen met lokale partners. Wij zijn continue op zoek naar lading en beschikbare laadcapaciteit in elke hoek van de wereld. Welke wij op een zo bekwaam mogelijke manier bij elkaar proberen te brengen.

Douane formaliteiten

Sintrex streeft er naar om goede documenten in korte tijd te maken. Ons ervaren team van declaranten heeft al meer dan 30 jaar ervaring en zorgt ervoor dat uw zending zonder oponthoud door de douanewereld wordt geloodst. Wij helpen u graag aan de volgende documenten:

Contact opnemen

Wilt u graag weten wat Sintrex voor u kan betekenen wat betreft uw exportdocumenten of kunt u onze hulp op een ander gebied goed gebruiken? Neemt u dan gerust eens contact met ons op door te bellen naar 31 (0)541 – 55 20 11(Nederland) of +49 (0)59 24 – 85 46 (Duitsland). U kunt ons ook bereiken door een e-mail te sturen naar transport@sintrex.nl. Wij helpen u graag verder.

Contact Opnemen
Sintrex Transport
Bel direct