Export Duitsland

Sintrex helpt u snel de grens over en nauwkeurig

Export Duitsland

Sintrex helpt u graag met uw transport, zowel binnen als buiten de Europese Unie. Wij ontzorgen u voor uw gehele transport, inclusief import en export en kunnen u ook beveiligde opslag bieden. Wij zijn continue op zoek naar lading en beschikbare laadcapaciteit in elke hoek van de wereld en dankzij ons brede netwerk van transportbedrijven hebben wij altijd mensen op de juiste plek zitten. Hierdoor kunnen wij u optimale dienstverlening en persoonlijk contact garanderen. Door te kiezen voor Sintrex kiest u voor snelheid, veiligheid en betrouwbaarheid. Dus bent u op zoek naar een transportbedrijf dat zorg kan dragen voor uw export naar Duitsland? Dan bent u bij Sintrex aan het juiste adres.

Over Sintrex

Sintrex verzorgt als centrale schakel tussen diverse bedrijfstakken de overkoepelende aansturing op de gebieden douane, transport en goederenopslag. Wij hebben een vestiging in Nederland en Duitsland en heeft vertegenwoordigers werken in Letland (Riga) en Rusland (Moscow). In alle andere Europese landen werken wij samen met lokale partners.Sintrex staat voor service en dat vergeten onze klanten niet. Wij denken graag met u mee en doen er alles aan om uw internationale transport zo goed en soepel mogelijk te laten verlopen.

Onze diensten

Sinds onze oprichting in 1989 hebben wij een goede naam opgebouwd in de wereld van transport en logistiek. De klant is bij ons koning en wij doen er alles aan om het internationale transport zo soepel mogelijk te laten verlopen. U kunt bij Sintrex terecht voor verschillende diensten, namelijk:

Offerte aanvragen

Heeft u interesse in één van onze diensten of bent u benieuwd naar de mogelijkheden wat betreft de export naar Duitsland? Neem dan contact met ons op door te bellen naar +31 (0)541 – 55 20 11(Nederland) of +49 (0)59 24 – 85 46 (Duitsland) en vraag geheel vrijblijvend een offerte aan. U kunt ons ook bereiken door een e-mail te sturen naar transport@sintrex.nl. Wij helpen u graag verder.

Contact Opnemen
Sintrex Transport
Bel direct