Export Nederland

Sintrex helpt u snel de grens over en nauwkeurig

Laat Sintrex uw export van en naar Nederland verzorgen

Bent u op zoek naar een gespecialiseerd bedrijf dat u kan helpen en adviseren op het gebied van export naar Nederland? Dan bent u bij Sintrex aan het juiste adres. Sintrex verzorgt als centrale schakel tussen diverse bedrijfstakken de overkoepelende aansturing op de gebieden douane, transport en/of goederenopslag. Wij ontzorgen u voor uw gehele transport, inclusief import en export en kunnen u ook beveiligde opslag bieden. Bent u op zoek naar export van en naar Nederland? Dan bent u bij Sintrex aan het juiste adres. Wij zorgen dat uw import of export altijd snel, veilig en betrouwbaar gebeurd. Sinds onze oprichting in 1989 hebben wij een goede naam opgebouwd in de wereld van transport en logistiek. We zijn altijd op zoek naar lading en de beschikbare laadcapaciteit in iedere hoek van de wereld. Deze twee variabelen proberen we op een zo bekwaam mogelijke manier bij elkaar te brengen. De ladingen variëren van pallets, stukgoed, deelladingen, complete partijen en containers. Wij hebben geen eigen materieel en zijn daardoor super flexibel op iedere bestemming. Sintrex is uw partner voor alle export van en naar Nederland. Meer weten over onze dienstverlening wat betreft export naar Nederland? Neem gerust contact op om meer te weten te komen over hoe wij u kunnen helpen.

Wij denken graag met u mee!

Sintrex bestaat uit een klein team. Doordat wij op de juiste plek de juiste mensen hebben, kunnen wij u altijd een optimale dienstverlening en persoonlijk contact garanderen. Al onze medewerkers denken graag met u mee en zijn flexibel, creatief en nauwkeurig. Sintrex heeft een vestiging in Nederland en Duitsland en heeft vertegenwoordigers werken in Letland (Riga) en Rusland (Moscow). In alle andere Europese landen werken wij samen met lokale partners.

Bij Sintrex is de klant altijd koning. Daarom doen wij er alles aan om het internationale transport zo goed en soepel mogelijk te laten verlopen. Voor import en export van en naar Nederland bent u bij Sintrex dan ook aan het juiste adres. Wij bieden u namelijk graag onze kennis en ervaring aan om de export naar Nederland voor u optimaal te laten verlopen. Ons bedrijf is al sinds 1989 actief en we beschikken dan ook over de benodigde ervaring om u goed van dienst te kunnen zijn. Schakel Sintrex ook in voor:

  • Import documenten;
  • Export documenten;
  • Transit (T-documenten) ;
  • Fiscale diensten;
  • Douane formaliteiten zoals het aanvragen van een CvO;
  • En nog veel meer, waaronder de neutralisatie van documenten en het aanvragen van vergunningen;

Spoedtransport

Tegenwoordig is er steeds meer sprake van snelle leveringen, kleinere voorraden en kortere logistieke trajecten. Sintrex vindt het belangrijk om met de tijd mee te gaan en daarom hebben wij een eigen koerierstak toegevoegd aan onze diensten: ABC Koerier. De koerier is binnen twintig minuten aanwezig met een caddy, stationcar, kleine of grote bus. Zonder overlading, groepage of tussenstops gaat hij direct naar de gewenste bestemming. Hierdoor kunnen wij u nog flexibeler en sneller van dienst zijn. Meer informatie over deze spoedtransport vindt u op www.abckoerier.nl

Offerte aanvragen

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van de export van en naar Nederland? Neem dan contact met ons op door te bellen naar +31 (0)541 – 55 20 11 (Nederland) of +49 (0)59 24 – 85 46 (Duitsland) en vraag geheel vrijblijvend een offerte aan. U kunt ons ook bereiken door een e-mail te sturen naar transport@sintrex.nl of door gebruik te maken van het contactformulier. Wij zullen uw vraag of opmerking zo snel als mogelijk van een antwoord voorzien. Sintrex, de ideale partner voor uw bedrijf op het gebied van export naar Nederland!

Contact Opnemen
Sintrex Transport
Bel direct