Inklaring

Sintrex helpt u snel de grens over en nauwkeurig

Inklaring

Bent u op zoek naar een bedrijf dat u kan helpen en adviseren over de inklaring van goederen? Kies dan voor Sintrex. Sintrex is een transportbedrijf dat opgericht is in 1989. Wij zijn een klein team, met de juiste mensen op de juiste plek, waardoor wij u een optimale dienstverlening garanderen. Wij verzorgen dagelijks diverse invoeraangiften. Goederen worden in het vrije verkeer gebracht en de eventuele invoerrechten en BTW wordt direct via het maandkrediet aan de belastingdienst overgemaakt. Bij inklaring wordt het voorafgaande document aangezuiverd en afgewerkt. Na het bericht ‘Toestemming tot Wegvoering’ mag de zending worden gelost. Sintrex verzorgt snel en accuraat uw import, export, transit en inklaring.

Over Sintrex

Sintrex heeft sinds haar oprichting een goede naam opgebouwd in de wereld van transport en logistiek. We zijn continue op zoek naar lading en de beschikbare laadcapaciteit in elke hoek van de wereld en proberen deze twee variabelen op een zo efficiënt mogelijke manier bij elkaar te brengen. SIntrex staat voor service en dat vergeten onze klanten niet. Wij denken graag met u mee en doen er alles aan om uw internationale transport zo goed en soepel mogelijk te laten verlopen. Wij zijn gevestigd in vier landen:

  • Nederland, de Poppe;
  • Duitsland, Bad Bentheim;
  • Letland, Riga;
  • Rusland, Moskou;

In alle andere Europese landen werken wij samen met lokale partners. Onze dienstverlening richt zich op het gebied van import en export, douane formaliteiten, fiscale diensten, transport, opslag en meer. Meer weten over wat we voor u kunnen betekenen? Neem gerust even contact op.

Transport en ABC Koerier

Naast het verzorgen van de inklaring van uw producten kunt u ons ook inschakelen voor transport. Wij kunnen wereldwijde transporten verzorgen en kunnen diverse soorten ladingen transporteren. We beschikken over een breed netwerk en kunnen ook exceptioneel transport aanbieden. Ook kunnen we tijdelijk goederen voor u opslaan in onze opslagloods en douane formaliteiten voor u in orde maken. Sintrex specialiseert zich met name in transport in Duitsland, Frankrijk en Rusland.

Doordat er steeds meer vraag is naar snelle leveringen hebben wij een eigen koeriers-tak toegevoegd, namelijk: ABC Koerier. Binnen 20 minuten is onze koerier aanwezig op de laadplaats, met een caddy, stationcar of bus. Zonder verdere tussenstops gaat hij direct naar de bestemming, zodat uw levering snel op bestemming is. Meer informatie over deze ABC koerier vindt u op www.abckoerier.nl.

Contact opnemen

Wilt u nog meer informatie over onze mogelijkheden of kunt u onze hulp bij de juiste documenten voor inklaring goed gebruiken? Dan helpt Sintrex u graag verder. Neem eens contact op voor de mogelijkheden, wij helpen u graag verder. Contact opnemen kan door te bellen naar +31 (0)541 – 55 20 11 (Nederland) of +49 (0)59 24 – 85 46. Natuurlijk is het ook mogelijk een e-mail te sturen of gebruik te maken van het contactformulier op de website. Wij helpen u graag verder met uw vragen en kunnen u tevens van een vrijblijvende offerte voorzien.

Contact Opnemen
Sintrex Transport
Bel direct