Sintrex helpt u snel de grens over en nauwkeurig

Internationaal transport

Bent u op zoek naar een transportbedrijf dat u met uw transport helpt zowel binnen als buiten de Europese Unie? Dan bent u bij Sintrex aan het juiste adres. Wij ontzorgen u voor uw gehele transport, inclusief import en export en kunnen u ook beveiligde opslag bieden. Wanneer u kiest voor Sintrex bent u verzekerd van een snel, veilig en betrouwbaar transport.

Over Sintrex

Wilt u gebruikmaken van uitstekend internationaal transport? Zoek dan niet verder. U bent bij Sintrex Transport Service bv geheel aan het juiste adres. Sintrex staat voor ‘service’; en dat is niet voor niets! Wij leveren u altijd de hoogst haalbare service, waarbij u als klant echt koning bent. Sintrex Transport Service bv dient als de centrale schakel tussen andere bedrijfstakken. Zo verzorgen wij de overkoepelende aansturing op het gebied van douane, internationaal transport en / of goederenopslag. Om uw internationale transport zo soepel mogelijk te laten verlopen, zetten wij alles op alles. Zie ons als uw zelfstandige, volledig onafhankelijke en neutrale tussenpersoon!

Van internationaal transport tot spoedtransport

Wij van Sintrex Transport Service bv zijn er voor uw internationaal transport tot spoedtransport! Tegenwoordig kan het leven niet snel genoeg gaan. Een spoedklus komt dan ook met regelmaat bij ons binnen. Om deze klussen zo efficiënt en snel mogelijk uit te voeren, hebben wij een eigen koeriersbedrijf in het leven geroepen: ABC Koerier. Heeft u een envelop of klein pakketje die snel naar een Europese bestemming moet? Of wellicht wel meerdere pallets? Oók dan bent u bij ons aan het juiste adres. Evenals voor hangend vervoer, wanneer u bijvoorbeeld werkzaam bent in de textielindustrie. Hiervoor hebben wij busjes ingericht. Onze spoedtransport draait 24/7 en is dus razendsnel!

Bent u nieuwsgierig geworden?

Klinkt het internationaal transport van Sintrex Transport Service bv u goed in de oren? Maar wilt u wellicht eerst nog wat aanvullende informatie ontvangen? Bijvoorbeeld over de internationaal transport prijzen die wij hanteren? Dat kan! Neem gerust contact met ons op. Bijvoorbeeld door ons contactformulier in te vullen of door ons te bellen. Wij helpen u van harte verder.

Contact Opnemen
Sintrex Transport
Bel direct