Transport naar Kazakhstan

Sintrex helpt u snel de grens over en nauwkeurig

Kazakhstan transport

Heeft u naar Kazakhstan transport nodig voor een lading? Dan neemt Sintrex dat traject u graag uit handen. Wij ontzorgen u voor uw gehele transport, zowel binnen als buiten de Europese Unie. Wij zijn continue op zoek naar lading en beschikbare laadcapaciteit in elke hoek van de wereld. Wij brengen die op een professionele en succesvolle manier samen. Dankzij ons brede netwerk van transportbedrijven hebben wij altijd mensen op de juiste plek zitten, waardoor wij een optimale dienstverlening kunnen garanderen. Onze mensen zijn betrouwbaar en nauwkeurig en denken graag met u mee. Wanneer u kiest voor Sintrex zorgen wij dat uw zending, ter land, ter zee of in de lucht, op de door u aangegeven bestemming aankomt.

Over Sintrex

Sinds onze oprichting in 1989 hebben wij een goede naam opgebouwd in de wereld van transport en logistiek. Wij verzorgen als centrale schakel tussen diverse bedrijfstakken de overkoepelende aansturing op de gebieden douane, transport en goederenopslag. Sintrex heeft een vestiging in Nederland en Duitsland en heeft vertegenwoordigers werken in Letland (Riga) en Rusland (Moscow). In alle andere Europese landen werken wij samen met lokale partners. Sintrex staat voor service en dat weten ons klanten. De klant is bij ons koning en wij doen er alles aan om het internationale transport zo soepel mogelijk te laten verlopen.

Waarom kiezen voor Sintrex?

Wanneer u kiest voor Sintrex bent u verzekerd van een persoonlijke en optimale dienstverlening. Kenmerken van onze dienstverlening zijn:

  • Wereldwijde transporten
  • Specialisatie Duitsland, Frankrijk en Rusland
  • Luchtvracht
  • Zeevracht
  • Stukgoed, deelpartijen, complete ladingen
  • Opslag, overslag, distributie
  • Exceptioneel transport
  • Spoedtransport
  • Soepel verloop

Contact opnemen

Bent u benieuwd wat wij in uw situatie voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust eens contact met ons op door te bellen naar +31 (0)541 - 55 20 11 (Nederland) of +49 (0)59 24 - 85 46 (Duitsland). Wij voorzien u graag van een professioneel advies over de mogelijkheden van het transport naar Kazakhstan en transport terug indien gewenst. We stellen u graag op de hoogte van wat wij daarin voor u kunnen betekenen.

Contact Opnemen
Sintrex Transport
Bel direct