transport Denemarken

Sintrex helpt u snel de grens over en nauwkeurig

Transport Denemarken

Bent u op zoek naar een transportbedrijf dat u met uw transport helpt zowel binnen als buiten de Europese Unie? Dan bent u bij Sintrex aan het juiste adres. Wij ontzorgen u voor uw gehele transport, inclusief import en export en kunnen u ook beveiligde opslag bieden. Wanneer u kiest voor Sintrex wat betreft uw transport van of naar Denemarken bent u verzekerd van een snel, veilig en betrouwbaar transport.

Over Sintrex

Sintrex is een relatief klein bedrijf dat opgericht is in 1989. Wij zijn een centrale schakel tussen verschillende bedrijfstakken en verzorgen overkoepelende aansturing op de gebieden douane, transport en/of goederenopslag. Wij zijn altijd op zoek naar lading en de beschikbare laadcapaciteit in iedere hoek van de wereld. Deze twee variabelen proberen we op een zo bekwaam mogelijke manier bij elkaar te brengen Sintrex heeft een vestiging in Nederland en Duitsland en heeft vertegenwoordigers werken in Letland (Riga) en Rusland (Moscow). Daarnaast hebben wij een dekkend netwerk van partners in alle Europese landen. Met de juiste mensen op de juiste plek garanderen wij u een persoonlijk contact en een optimale dienstverlening. Diensten waarvoor u bij ons terecht kunt zijn:

Sintrex staat voor service en dat vergeten onze klanten niet. De klant is bij ons koning en wij doen er alles aan om het internationale transport zo soepel mogelijk te laten verlopen. Al onze medewerkers denken graag met u mee en zijn flexibel, creatief, betrouwbaar en uiterst nauwkeurig.

Offerte aanvragen

Wilt u graag meer informatie over de mogelijkheden van het transport naar Denemarken? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan. Voor verdere vragen kunt u altijd even bellen naar +31 (0)541 – 55 20 11 (Nederland) of +49 (0)59 24 – 85 46 (Duitsland) of mailen naar transport@sintrex.nl. Wij helpen u graag verder.

Contact Opnemen
Bel direct