Transport Duitsland

Sintrex helpt u snel de grens over en nauwkeurig

Transport Duitsland

Sintrex kan de transport naar Duitsland van uw goederen verzorgen. Wanneer het aankomt op transport voor goederen wilt u natuurlijk een betrouwbare partner. Bent u op zoek naar een betrouwbaar transportbedrijf voor het verzorgen van uw transport van of naar Duitsland? Dan is Sintrex het bedrijf waar u naar op zoek bent. Sintrex helpt u graag met uw transport, zowel binnen als buiten de Europese Unie. Wij ontzorgen u voor uw gehele transport, inclusief import en export en kunnen u ook beveiligde opslag bieden. Wanneer u kiest voor Sintrex bent u verzekerd van een snel, veilig en betrouwbaar transport. Wij hebben locaties in vier landen, te weten Nederland, Duitsland, Letland en Rusland en zijn in het bijzonder gespecialiseerd in transport in en naar deze landen. Wilt u meer weten over hoe Sintrex u verder kan helpen op het gebied van transport van of naar Duitsland? Neem dan gerust even contact met ons op voor verdere informatie.

Over transport en spoedtransport

Een deel van ons bedrijf specialiseert zich in transport. Wij kunnen overal binnen de Europese Unie transport verzorgen, en zo ook transport naar Duitsland. Echter, ook transport naar aangrenzende landen of Engeland kunnen wij op ons nemen. Omdat we niet over eigen materiaal beschikken zijn we zeer flexibel wat betreft ladingen. Ook kunnen we ons brede netwerk inzetten om u exceptioneel transport aan te bieden. Mocht het nodig zijn kunnen we u onze opslagloodsen aanbieden en douane formaliteiten voor u afhandelen.

Naast regulier transport biedt Sintrex ook spoedtransport aan. Daarvoor hebben we een eigen koeriersbedrijf opgericht: ABC Koerier. Onze koerier kan binnen 20 minuten bij uw laadplek zijn voor het spoedtransport. Vervolgens zal hij direct op weg gaan om zonder vertraging het spoedtransport voor u te verrichten. De grootte van de lading maakt niet uit: wij kunnen zowel kleine als grote ladingen vervoeren. ABC Koerier staat 24/7 tot uw beschikking. Meer informatie kunt u vinden op www.abckoerier.nl.

Over Sintrex

Sinds onze oprichting hebben wij een goede naam opgebouwd in de wereld van transport en logistiek. Wij verzorgen als centrale schakel tussen diverse bedrijfstakken de overkoepelende aansturing op de gebieden douane, transport en/of goederenopslag. Sintrex heeft een vestiging in Nederland en Duitsland en heeft vertegenwoordigers werken in Letland (Riga) en Rusland (Moscow). Daarnaast hebben wij een dekkend netwerk van partners in alle Europese landen. Met de juiste mensen op de juiste plek garanderen wij u een persoonlijk contact en een optimale dienstverlening. Ook hebben wij, aangezien ons bedrijf al sinds 1989 actief is, veel ervaring op het gebied van transport, opslag en douaneformaliteiten. Kenmerken van onze dienstverlening zijn:

  • Wereldwijde transporten;
  • Specialisatie Duitsland, Frankrijk, Rusland;
  • Luchtvracht;
  • Zeevracht;
  • Stukgoed, deelpartijen, complete ladingen;
  • Douane formaliteiten;
  • Opslag, overslag, distributie;
  • Exceptioneel transport;
  • Soepel verloop;

Contact opnemen

Sintrex doet er alles aan om het internationale transport zo goed en soepel mogelijk te laten verlopen. De klant is bij ons altijd koning en daarom denken onze mensen graag met u mee. Wij zijn flexibel en creatief en u kunt bij ons rekenen op een nauwkeurig en betrouwbaar advies. Sintrex is dan ook uw ideale partner voor alle export van en naar Duitsland. Heeft u interesse in de mogelijkheden die wij u bieden of heeft u nog vragen over één van onze diensten? Schroom dan niet en neem gerust contact met ons op, wij helpen u graag.

Contact Opnemen
Bel direct