Transport Engeland

Sintrex helpt u snel de grens over en nauwkeurig

Transport naar Engeland nodig?

Heeft u transport dat naar Engeland vervoert moet worden? Dan neemt Sintrex dat traject u graag uit handen. Voor een transport naar Engeland specialist bent u bij ons aan het juiste adres. Wij ontzorgen u voor uw gehele transport, zowel binnen als buiten de Europese Unie. Wij zijn continue op zoek naar lading en beschikbare laadcapaciteit in elke hoek van de wereld. Dankzij ons brede netwerk van transportbedrijven hebben wij altijd mensen op de juiste plek zitten, waardoor wij een optimale dienstverlening kunnen garanderen. Onze mensen zijn betrouwbaar en nauwkeurig en denken graag met u mee. Wanneer u kiest voor Sintrex zorgen wij dat bij het transport naar Engeland uw zending, ter land, ter zee of in de lucht, op uw bestemming aankomt. Wilt u meer weten over de mogelijkheden omtrent transport van of naar Engeland? Informeer gerust verder door even contact op te nemen.

Over Sintrex

Sinds onze oprichting in 1989 hebben wij een goede naam opgebouwd in de wereld van transport en logistiek. Wij verzorgen als centrale schakel tussen diverse bedrijfstakken de overkoepelende aansturing op de gebieden douane, goederenopslag en transport naar Engeland of andere landen binnen Europa. Sintrex heeft een vestiging in Nederland en Duitsland en heeft vertegenwoordigers werken in Letland (Riga) en Rusland (Moscow). In alle andere Europese landen werken wij samen met lokale partners. Sintrex staat voor service en dat vergeten onze klanten niet. De klant is bij ons koning en wij doen er alles aan om het internationale transport naar Engeland zo soepel mogelijk te laten verlopen.

Waarom kiezen voor Sintrex bij het transport naar Engeland?

Wanneer u kiest voor Sintrex voor het transport naar Engeland bent u verzekerd van een persoonlijke en optimale dienstverlening. Kenmerken van onze dienstverlening zijn:

  • Wereldwijde transporten naar landen binnen en buiten Europa;
  • Specialisatie in transport naar Duitsland, Frankrijk of Rusland;
  • Ook transport naar Engeland specialist;
  • Zowel luchtvracht als zeevracht behoren ook tot de opties;
  • Stukgoed, deelpartijen, complete ladingen;
  • Douane formaliteiten worden indien gewenst door ons afgehandeld;
  • Opslag, overslag, distributie mogelijk in onze eigen opslagloods;
  • Exceptioneel transport;
  • Soepel verloop. Wij zijn een relatief klein bedrijf dat op zelfstandige en onafhankelijke wijze opereert bij het transport naar Engeland;

We bieden u bij het transport naar Engeland ook de mogelijkheid aan om uw goederen op te slaan in onze opslagloods. Deze is gevestigd in Duitsland. De opslagloods heeft een grootte van ongeveer 3500 m2 met een hoogte van 6,5 meter. Dat betekent dat er meer dan voldoende ruimte aanwezig is voor een tijdelijke opslag van uw goederen, indien gewenst. De opslagloods kan gebruikt worden voor het distribueren van uw goederen, of het laten ompakken, inpakken of uitpakken daarvan.

Meer weten over het transport naar Engeland?

Bent u benieuwd wat wij in uw situatie voor u kunnen betekenen wat betreft transport naar Engeland? Neem dan gerust eens contact met ons op door te bellen naar +31 (0)541 – 55 20 11 (Nederland) of +49 (0)59 24 – 85 46 (Duitsland). Wij voorzien u graag van een professioneel advies over de mogelijkheden van het transport naar Engeland en wat wij daarin voor u kunnen betekenen.

Contact Opnemen
Bel direct