Transport Frankrijk

Sintrex helpt u snel de grens over en nauwkeurig

Transport Frankrijk

Bent u op zoek naar een bedrijf dat transport naar Frankrijk verzorgt? Dan moet u bij Sintrex zijn. Sintrex helpt u graag met uw transport naar Frankrijk, maar ook met transporten naar andere landen, zowel binnen als buiten de Europese Unie. Wij ontzorgen u voor uw gehele transport, inclusief import en export en kunnen u ook beveiligde opslag bieden, alsmede diverse douane formaliteiten voor u regelen. Wanneer u kiest voor Sintrex wat betreft uw transport van of naar Frankrijk bent u verzekerd van een snel, veilig en betrouwbaar transport. Naast dit transport verzorgen wij ook douane formaliteiten en opslag van goederen. U geniet bij ons dus van 3 faciliteiten onder één dak. Wij zijn een ervaren en betrouwbaar bedrijf dat nauwkeurig te werk gaat en altijd persoonlijke dienstverlening aanbiedt. Dat maakt ons de ideale partner voor transport naar Frankrijk. Bent u geïnteresseerd in onze diensten en wilt u meer weten wat we voor u kunnen betekenen met betrekking tot transport naar Frankrijk? Neem dan gerust contact met ons op om verder te informeren naar onze dienstverlening.

Diensten van Sintrex

Sinds onze oprichting in 1989 hebben wij een uitstekende naam opgebouwd in de wereld van transport en logistiek. Wij verzorgen als centrale schakel tussen diverse bedrijfstakken de overkoepelende aansturing op de gebieden douane, transport en goederenopslag. U kunt bij Sintrex terecht voor verschillende diensten, namelijk:

  • Douane import;
  • Douane export;
  • Douane formaliteiten;
  • Fiscale diensten;
  • Transport;
  • Spoedtransport;
  • Goederen en opslag;

Sintrex is een klein bedrijf met veel ervaring. Wij hebben wel de beschikking over een breed netwerk, met overal contacten op de juiste plaatsen. Als klein bedrijf zijn we bij uitstek in staat u persoonlijke dienstverlening te bieden. De medewerkers die we in dienst hebben zijn nauwkeurig en betrouwbaar, flexibel en creatief. Zo willen we u een optimale dienstverlening garanderen. Sintrex is gevestigd in vier landen, namelijk Nederland, Duitsland, Letland en Rusland. In de andere landen binnen Europa werkt Sintrex samen met diverse lokale partners.

Met spoed verzenden?

Tegenwoordig is er steeds meer sprake van snelle leveringen, kleinere voorraden en kortere logistieke trajecten. Sintrex begrijpt dat sommige producten met spoed verzonden moeten worden en gaat dan ook graag met de tijd mee. Om u nog beter van dienst te kunnen zijn hebben wij een eigen koerierstak toegevoegd aan onze diensten: ABC Koerier. De koerier is binnen twintig minuten aanwezig met een caddy, stationcar, kleine of grote bus en rijdt zonder overlading of tussenstops door naar de gewenste bestemming. Meer informatie over deze spoedtransport vindt u op www.abckoerier.nl

Offerte aanvragen

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van het transport van en naar Frankrijk? Neem dan contact met ons op door te bellen naar +31 (0)541 – 55 20 11 (Nederland) of +49 (0)59 24 – 85 46 (Duitsland) en vraag geheel vrijblijvend een offerte aan. U kunt ons ook bereiken door een e-mail te sturen naar transport@sintrex.nl of het contactformulier invullen. Wij helpen u graag verder en zullen zo spoedig als mogelijk reageren op uw vraag of opmerking.

Contact Opnemen
Bel direct