transport Polen

Sintrex helpt u snel de grens over en nauwkeurig

Het transport naar Polen uitbesteden

Bent u zich aan het oriënteren naar bedrijven die het transport naar Polen kunnen verzorgen van uw goederen? Zoek dan niet verder, want bij Sintrex bent u helemaal aan het juiste adres. Sintrex verzorgt als centrale schakel tussen diverse bedrijfstakken de overkoepelende aansturing op de gebieden douane, transport en/of goederenopslag. Wij ontzorgen u voor uw gehele transport naar Polen, inclusief import en export en kunnen u ook beveiligde opslag bieden. Dus zoekt u voor uw transport naar Polen nog een geschikt transportbedrijf? Dan is Sintrex precies wat u zoekt. Wanneer u kiest voor Sintrex bent u verzekerd van een snel, veilig en betrouwbaar transport naar of vanaf Polen. Naast dit transport verzorgen wij ook douane formaliteiten en opslag van goederen. U geniet bij ons dus van 3 faciliteiten onder één dak. Benieuwd naar onze dienstverlening? Neem gerust eens contact met ons op om meer informatie aan te vragen.

Over Sintrex

Sintrex is een relatief klein bedrijf dat opgericht is in 1989 en sindsdien hebben wij een goede naam opgebouwd in de wereld van transport en logistiek. Wij zijn continue op zoek naar lading en beschikbare laadcapaciteit in elke hoek van de wereld. Sintrex heeft een vestiging in Nederland en Duitsland en heeft vertegenwoordigers werken in Letland (Riga) en Rusland (Moscow). Daarnaast hebben wij een dekkend netwerk van partners in alle Europese landen. Dankzij dit brede netwerk van transportbedrijven hebben wij altijd mensen op de juiste plek zitten, waardoor wij een optimale dienstverlening kunnen garanderen. Onze mensen zijn betrouwbaar en nauwkeurig en denken graag met u mee.

Wij zijn een flexibele en creatieve organisatie die met onze klanten meedenkt. Waar uw lading ook uit bestaat, stukgoed, deelpartijen, pallets, containers of complete partijen, we hebben altijd de juiste oplossing in huis voor een optimaal transport naar Polen. Met ons brede netwerk kunnen we naast wegtransport naar Polen ook zeevracht en luchtvracht verzorgen. Zelfs exceptioneel transport naar Polen behoort tot de mogelijkheden. Hoewel Sintrex een betrekkelijk klein bedrijf is functioneren wij wel compleet zelfstandig en op onafhankelijke wijze.

Goederenopslag ook mogelijk in onze opslagloods

Onze goederenloods biedt diverse functies en mogelijkheden. Zo hebben we onze ruimte ingericht voor warehousing, distributie en groupage. De loods is deels met en deels zonder stellingen ingericht, dus van stukgoed tot meubels en van palletgoed tot elektronica; het is allemaal welkom in onze opslag. De loods is verwarmd en beveiligd en gelegen net over de grens bij Oldenzaal. Of u nu tijdelijk goederen wilt opslaan, een vracht door Europa wilt distribueren of uw vracht wilt laten ompakken, inpakken of uitpakken. De opslagloods van Sintrex is precies wat u zoekt.

Meer weten over het transport naar Polen?

Wilt u graag meer weten over de diensten van Sintrex en wat wij voor uw transport naar Polen kunnen betekenen? Neem dan gerust eens telefonisch of per mail contact met ons op. Wij zijn telefonisch bereikbaar via +31 (0)541 – 55 20 11 (Nederland) of +49 (0)59 24 – 85 46 (Duitsland). Wanneer u kiest voor Sintrex zorgen wij dat uw zending, ter land, ter zee of in de lucht, op uw bestemming aankomt.

Contact Opnemen
Bel direct