transport Zwitserland

Sintrex helpt u snel de grens over en nauwkeurig

Transport Zwitserland

Bent u op zoek naar een bedrijf dat transport naar Zwitserland voor u kan verzorgen? Dan bent u bij Sintrex Transport Service bv geheel aan het juiste adres. Wij zijn continue op zoek naar lading en beschikbare laadcapaciteit in elke hoek van de wereld, zo ook in Zwitserland! Dankzij ons brede netwerk van transportbedrijven hebben wij altijd mensen op de juiste plek zitten, waardoor wij u een optimale dienstverlening kunnen garanderen. Onze mensen zijn betrouwbaar en nauwkeurig en denken graag met u mee. Wanneer u kiest voor Sintrex Transport Service bv, zorgen wij dat uw zending, ter land, ter zee of in de lucht, op uw bestemming aankomt. Zowel binnen als buiten Europa. Op ons kunt u bouwen.

Wij verzorgen uw transport naar Zwitserland

Wanneer u uw transport naar Zwitserland laat verzorgen door Sintrex Transport Service bv, dan kunt u rekenen op een betrouwbare partner! Maar wie zijn we nu eigenlijk? Sintrex Transport Service bv is een relatief klein bedrijf dat opgericht is in 1989. Wij zijn een centrale schakel tussen verschillende bedrijfstakken en verzorgen overkoepelende aansturing op de gebieden douane, transport en/of goederenopslag. Sintrex Transport Service bv heeft diverse vestigingen over de wereld. Zo treft u ons in Nederland, Duitsland, Letland en Rusland. In alle andere Europese landen werken wij samen met lokale partners. Sintrex Transport Service bv staat voor service; en dát vergeten onze klanten niet. De klant is bij ons koning en wij doen er alles aan om het internationale transport zo soepel mogelijk te laten verlopen. Daar plukt u de vruchten van. Onze missie; zorgen dat u tevreden bent over onze transport naar Zwitserland

Meer dan transport naar Zwitserland alleen

Naast dat wij graag uw transport naar Zwitserland verzorgen, kunt u bij ons voor nog een tal aan andere diensten terecht. Bekijk onderstaande voorbeelden maar;

Naast bovengenoemde diensten, kunnen wij u ook helpen met bijvoorbeeld het transporteren van goederen naar Zwitserland via zee of bijvoorbeeld in de lucht. Geef gerust uw wensen door. Wij denken graag met u mee en bekijken samen met u de mogelijkheden. U kunt van ons flexibiliteit, creativiteit, betrouwbaarheid en uiterste nauwkeurigheid verwachten. Op Sintrex Transport Service bv kunt u rekenen!

Vraag gerust een offerte aan!

Wilt u gebruikmaken van onze internationale transport naar Zwitserland? Sintrex Transport Service bv staat graag voor u klaar. Wilt u liever eerst nog wat informatie ontvangen? Bijvoorbeeld over de internationaal transport prijzen die wij hanteren? Dat kan! Neem gerust contact met ons op. Bijvoorbeeld door ons contactformulier in te vullen of door ons te bellen. Wij helpen u van harte verder.

Contact opnemen

Wilt u graag dat Sintrex uw transport naar Zwitserland uit handen neemt of heeft u interesse in één van onze andere diensten? Neemt u dan gerust eens contact met ons op. Wij helpen u graag.

Contact Opnemen
Bel direct