transport Zwitserland

Sintrex helpt u snel de grens over en nauwkeurig

Transport Zwitserland

Bent u op zoek naar een bedrijf dat transport naar Zwitserland verzorgt? Dan bent u bij Sintrex aan het juiste adres. Wij zijn continue op zoek naar lading en beschikbare laadcapaciteit in elke hoek van de wereld. Dankzij ons brede netwerk van transportbedrijven hebben wij altijd mensen op de juiste plek zitten, waardoor wij een optimale dienstverlening kunnen garanderen. Onze mensen zijn betrouwbaar en nauwkeurig en denken graag met u mee. Wanneer u kiest voor Sintrex zorgen wij dat uw zending, ter land, ter zee of in de lucht, op uw bestemming aankomt.

Wie zijn wij?

Sintrex is een relatief klein bedrijf dat opgericht is in 1989. Wij zijn een centrale schakel tussen verschillende bedrijfstakken en verzorgen overkoepelende aansturing op de gebieden douane, transport en/of goederenopslag. Sintrex heeft een vestiging in Nederland en Duitsland en heeft vertegenwoordigers werken in Letland (Riga) en Rusland (Moscow). In alle andere Europese landen werken wij samen met lokale partners. Sintrex staat voor service en dat vergeten onze klanten niet. De klant is bij ons koning en wij doen er alles aan om het internationale transport zo soepel mogelijk te laten verlopen.

Diensten van Sintrex

U kunt bij Sintrex terecht voor verschillende diensten, namelijk:

Contact opnemen

Wilt u graag dat Sintrex uw transport naar Zwitserland uit handen neemt of heeft u interesse in één van onze andere diensten? Neemt u dan gerust eens contact met ons op. Wij helpen u graag.

Contact Opnemen
Bel direct