Transport naar

België

België

Sintrex verzorgt vrijwel dagelijks transport naar België. Wij hebben jarenlange ervaring als internationaal transporteur en onze dienstverlening kenmerkt zich tot betrouwbaar en persoonlijk transport van deur tot deur. Van kleine tot grote landingen.

Spoedtransport België

Onze Koeriersdienst is 24/7 bereikbaar en kan al binnen 20 minuten ter plekke zijn. Ook bij spoedtransport naar o.a. België garanderen wij een persoonlijke levering. 

Overige diensten

Wij verzorgen niet alleen transport en spoedtransport naar diverse landen zoals België. U kunt bij ons ook terecht voor opslag en het afhandelen van formaliteiten op het gebied van trasnportverzekeringen, vergunningen en douane.

Offerte formulier

Dank U! Uw offerte aanvraag is succesvol verzonden. U hoort spoedig van ons.

icon-error
Hé! Er ging iets mis. Controleer s.v.p. uw invoer en probeer het nogmaals.

Transport naar België aan Sintrex uitbesteden?

Bent u op zoek naar een bedrijf dat transport naar België kan verzorgen van uw producten? Sintrex helpt u graag verder. Sinds onze oprichting in 1989 hebben we een goede naam opgebouwd in de wereld van transport en logistiek. Wij zijn continue op zoek naar lading en beschikbare laadcapaciteit in elke hoek van de wereld en dankzij ons brede netwerk van transportbedrijven hebben wij altijd mensen op de juiste plek zitten. Hierdoor kunnen wij u optimale dienstverlening en persoonlijk contact garanderen bij het transport naar België. Dus bent u op zoek naar een transportbedrijf naar België dat uw transport van of naar België kan verzorgen? Dan bent u bij Sintrex aan het juiste adres. Wij verzorgen niet alleen het transport van Nederland naar België, maar ook voor douane formaliteiten en opslag van goederen kunt u bij ons terecht. U geniet bij ons van 3 faciliteiten onder één dak. Wilt u graag eens verder geïnformeerd willen worden? Neem dan eens vrijblijvend contact op en stel uw vraag.

Wie zijn wij?

Sintrex is een centrale schakel tussen verschillende bedrijfstakken en verzorgen overkoepelende aansturing op de gebieden douane, transport en/of goederenopslag. Wij zijn gevestigd in Nederland en Duitsland en hebben vertegenwoordigers werken in Letland (Riga) en Rusland (Moscow). Daarnaast hebben wij een dekkend netwerk van partners in alle Europese landen. Met de juiste mensen op de juiste plek garanderen wij u een persoonlijk contact en een optimale dienstverlening. Onze mensen denken dan ook graag met u mee en zijn uiterst nauwkeurig en betrouwbaar. Sintrex is een tamelijk kleine organisatie, maar wel een organisatie die volledig zelfstandig en onafhankelijk het transport naar België kan verzorgen.

Diensten van Sintrex

Sintrex staat voor service en dat vergeten onze klanten niet. De klant is bij ons koning en wij doen er dan ook alles aan om het internationale transport naar België zo soepel mogelijk te laten verlopen. Wij verzorgen wereldwijde transporten. Vanuit ons brede en betrouwbare netwerk kunnen we ook zeevracht en luchtvracht verzorgen en bieden we waar nodig zelfs exceptioneel transport aan. Zo kunnen we alle soorten ladingen vervoeren, van stukgoed en deelpartijen tot containers of pallets. U kunt bij Sintrex terecht voor verschillende diensten, namelijk:

Offerte aanvragen over het transport naar België?

Heeft u interesse in één van onze diensten of bent u benieuwd naar de mogelijkheden wat betreft het transport van of naar België? Dan kunt u contact met ons opnemen door te bellen naar +31 (0)541 – 55 20 11 (Nederland) of +49 (0)59 24 – 85 46 (Duitsland). Liever mailcontact? Mail dan uw vraag naar transport@sintrex.nl, wij voorzien u graag van een passend advies. Ook stellen we graag een vrijblijvende offerte voor u op.

Ons Transport Team

NederlandEnglishDeutschFrançaisрусский

Svetlana van Diejen

Declarant

NederlandEnglishDeutschFrançaisрусский

Hugo Segerink

Directeur

Vragen over uw transport of bestemming?

We staan klaar voor uw vragen

Bel nu +31 (0)541 - 55 20 11

Meer Sintrex Services

Meer dan alleen transport

Lees Meer

Koelvriestransport

Koud of warm, daar worden wij niet warm of koud van. Sintrex Koelvriestransport.

icon-benefit
Nationaal & Internationaal
Lees Meer

Spoedtransport

Met spoed op alle Europese wegen met Sintrexpress. Met afstand de beste.

icon-benefit
Lees Meer

Neutralisatie & Vergunningen

Niet zozeer douanetechnisch maar vaak interessant voor een goed logistiek traject is de neutralisatie van documenten.

icon-benefit
CMR, facturen en paklijsten opmaken