Transport naar

Duitsland

Duitsland

Sintrex is al jarenlang de nummer 1 specialist in transport naar Duitsland. Van zeer kleine tot grote ladingen. Snel en persoonlijk transport naar Duitsland, van deur tot deur. 

Wij bieden ook spoedtransport naar Duitsland aan. Onze koeriers staan 24/7 voor u klaar en zijn na een telefoontje binnen 20 minuten ter plekke. Wij waarborgen het spoedtransport door ladingen niet over - en samen te laden.

Offerte formulier

Dank U! Uw offerte aanvraag is succesvol verzonden. U hoort spoedig van ons.

icon-error
Hé! Er ging iets mis. Controleer s.v.p. uw invoer en probeer het nogmaals.

Transport Duitsland

Sintrex regelt het

Transport van of naar Duitsland uitbesteden? Sintrex verzorgt het transport van uw goederen. Wanneer het aankomt op regulier transport of spoedtransport voor goederen wilt u natuurlijk op een betrouwbare partner kunnen rekenen. Daarom zijn wij de partner waar u naar op zoek bent. U kunt altijd op ons rekenen.

Transport van en naar Duitsland

Wij helpen u graag met uw transport, zowel binnen als buiten de Europese Unie. Als specialist ontzorgen we u voor uw gehele vervoer, inclusief import en export. En kunnen u ook beveiligde opslag bieden. Wanneer u kiest voor Sintrex bent u verzekerd van een snel, veilig en betrouwbaar transport van en naar Duitsland.

Totaalaanbieder van internationaal transport

Naast het internationaal transporteren van ladingen nemen we ook graag het volgende uit handen:


Wilt u meer weten?

Bijvoorbeeld hoe we u als transportbedrijf verder kunnen helpen op het gebied van transport of spoedtransport naar Duitsland? Neem dan gerust contact met ons op voor verdere informatie of een vrijblijvende offerte.

Specialist in transport vanuit en naar Duitsland

Ons bedrijf specialiseert zich in transport. We kunnen overal binnen de Europese Unie transport verzorgen, en zo ook transport van Nederland naar Duitsland. Echter, ook vervoer naar aangrenzende landen of transport Engeland kunnen wij op ons nemen.
 
Omdat we niet over eigen materiaal beschikken zijn we zeer flexibel wat betreft ladingen. Ook kunnen we ons brede netwerk inzetten om u exceptioneel transport aan te bieden. Verder bieden we u onze opslagloodsen aan en handelen we douane formaliteiten voor u af, mocht dat nodig zijn.

Vestigingen door heel Europa

Wij hebben vestigingen in vier landen. Onze medewerkers vertrekken dagelijks voor transport uit:

 
In alle overige landen hebben wij goede banden met betrouwbare lokale partners. Zo kunnen wij op professionele wijze uw transport verzorgen naar landen binnen (en buiten) de Europese Unie.
 

Spoedtransport naar Duitsland

Naast regulier transport bieden we ook spoedtransport naar Duitsland aan. Daarvoor hebben we een eigen koeriersbedrijf opgericht: Sintrexpress. Onze transporteurs zijn binnen 20 minuten bij uw laadplek voor het spoedtransport. Vervolgens zal onze vervoerders op weg gaan naar de bestemming om zonder vertraging het spoedtransport voor u te verrichten.
 
De grootte van de lading maakt niet uit: wij kunnen zowel licht als zwaar transport vervoeren naar Duitsland of andere bestemmingen. Sintrexpress staat 24 uur en 7 dagen tot uw beschikking.

Volledig verzorgd transport naar Duitsland

Sinds onze oprichting hebben wij een goede naam opgebouwd in de wereld van transport en logistiek. Zo verzorgen wij als centrale schakel tussen diverse bedrijfstakken de overkoepelende aansturing op de gebieden douane, transport en/of goederenopslag. Ons transportbedrijf heeft een vestiging in Nederland en Duitsland en heeft vertegenwoordigers werken in Letland (Riga) en Rusland (Moscow).

"Ons brede netwerk maakt het mogelijk om transport door heel Europa te verzorgen" 

Groot netwerk aan Europese partners

Daarnaast hebben wij een dekkend netwerk van partners in alle Europese landen. Door middel van de juiste mensen op de juiste plek garanderen wij u een persoonlijk contact en een optimale dienstverlening. Ook hebben wij, aangezien ons transportbedrijf al sinds 1989 actief is, veel ervaring op het gebied van transport, opslag en douaneformaliteiten.

Full service logistiek dienstverlener

Kenmerken van onze dienstverlening zijn:

  • Wereldwijde transporten;
  • Specialisatie transport in Frankrijk, Duitsland, Rusland;
  • Luchtvracht, zeevracht en exceptioneel transport;
  • Service van hoge kwaliteit;
  • Stukgoed, deelpartijen, groupage, pallet zendingen, complete ladingen;
  • Spoedtransport, ook op feestdagen;
  • Soepel verloop.


Sintrex is dan ook uw ideale partner voor alle import en export van en naar Duitsland.

Heeft u interesse in de mogelijkheden die wij u bieden of heeft u nog vragen over één van onze diensten? Schroom dan niet en vraag gerust om meer informatie of een vrijblijvende offerte.

Flexibele partner in logistics

Wij doen er alles aan om het internationale transport en spoedtransport naar Duitsland zo goed en soepel mogelijk te laten verlopen. Omdat de klant bij ons altijd koning is, denken onze medewerkers graag met u mee. Wij zijn flexibel en creatief. Zodoende kunt u bij ons rekenen op een nauwkeurig en betrouwbaar advies.

"Wij denken met u mee en zorgen zo voor een vlekkeloos verloop van uw transport" 

Besteed uw transport van of naar Duitsland uit

Wilt u een pallet levering op transport zetten naar Duitsland vanuit Nederland? Of wilt u zwaar transport naar Duitsland laten uitbesteden? In beide gevallen bent u welkom bij Sintrex. Met onze service van kwaliteit en kennis van zaken is uw pallet levering bij ons in goede handen. Vul nu uw transport aanvraag in bovenaan deze pagina.

Ons Transport Team

NederlandEnglishDeutschFrançaisрусский

Svetlana van Diejen

Declarant

NederlandEnglishDeutschFrançaisрусский

Hugo Segerink

Directeur

Vragen over uw transport of bestemming?

We staan klaar voor uw vragen

Bel nu +31 (0)541 - 55 20 11

Meer Sintrex Services

Meer dan alleen transport

Lees Meer

Koelvriestransport

Koud of warm, daar worden wij niet warm of koud van. Sintrex Koelvriestransport.

icon-benefit
Nationaal & Internationaal
Lees Meer

Spoedtransport

Met spoed op alle Europese wegen met Sintrexpress. Met afstand de beste.

icon-benefit
Lees Meer

Neutralisatie & Vergunningen

Niet zozeer douanetechnisch maar vaak interessant voor een goed logistiek traject is de neutralisatie van documenten.

icon-benefit
CMR, facturen en paklijsten opmaken