Transport

Transport naar Duitsland

Sintrex is al jarenlang de nummer 1 specialist in transport naar Duitsland. Van zeer kleine tot grote ladingen. Snel en persoonlijk transport naar Duitsland, van deur tot deur. 

Wij bieden ook spoedtransport naar Duitsland aan. Onze koeriers staan 24/7 voor u klaar en zijn na een telefoontje binnen 20 minuten ter plekke. Wij waarborgen het spoedtransport door ladingen niet over - en samen te laden.

Bel ons op +31 (0)541 - 55 20 11

Of mail ons op transport@sintrex.nl

Transport aanvraag

Bestemming

Levering

Spoedtransport?

Pakket

Wat wilt u verzenden?

Opmerkingen

Uw gegevens

Transport naar Duitsland uitbesteden?

Sintrex kan het transport naar Duitsland van uw goederen verzorgen. Wanneer het aankomt op regulier transport of spoedtransport voor goederen wilt u natuurlijk een betrouwbare partner. Bent u op zoek naar een betrouwbaar transportbedrijf? Dan is Sintrex de partner waar u naar op zoek bent. Sintrex helpt u graag met uw transport, zowel binnen als buiten de Europese Unie. Wij ontzorgen u voor uw gehele transport, inclusief import en export en kunnen u ook beveiligde opslag bieden. Wanneer u kiest voor Sintrex bent u verzekerd van een snel, veilig en betrouwbaar transport.

Totaalaanbieder internationaal transport

Naast het transporteren van ladingen neemt Sintrex ook graag het volgende uit handen:

Wilt u meer weten over hoe Sintrex u als transportbedrijf verder kan helpen op het gebied van transport of spoedtransport naar Duitsland? Neem dan gerust even contact met ons op voor verdere informatie.

Full-service transportbedrijf Duitsland

Een deel van ons bedrijf specialiseert zich in transport. Wij kunnen overal binnen de Europese Unie transport verzorgen, en zo ook transport naar Duitsland. Echter, ook transport naar aangrenzende landen of Engeland kunnen wij op ons nemen. Omdat we niet over eigen materiaal beschikken zijn we zeer flexibel wat betreft ladingen. Ook kunnen we ons brede netwerk inzetten om u exceptioneel transport aan te bieden. Mocht het nodig zijn kunnen we u onze opslagloodsen aanbieden en douane formaliteiten voor u afhandelen.

Vestigingen door heel Europa

Wij hebben vestigingen in vier landen:

 • Nederland
 • Duitsland
 • Letland
 • Rusland 
In alle overige landen hebben wij goede banden met betrouwbare lokale partners. Zo kunnen wij op professionele wijze uw transport verzorgen naar landen binnen (en buiten) de Europese Unie. 

Spoedtransport naar Duitsland

Naast regulier transport biedt Sintrex ook spoedtransport naar Duitsland aan. Daarvoor hebben we een eigen koeriersbedrijf opgericht: ABC Koerier. Onze transporteurs kunnen binnen 20 minuten bij uw laadplek zijn voor het spoedtransport. Vervolgens zal hij direct op weg gaan om zonder vertraging het spoedtransport voor u te verrichten. De grootte van de lading maakt niet uit: wij kunnen zowel kleine als grote ladingen vervoeren. ABC Koerier staat 24/7 tot uw beschikking. Meer informatie kunt u vinden op www.abckoerier.nl.

Over Sintrex

Sinds onze oprichting hebben wij een goede naam opgebouwd in de wereld van transport en logistiek. Wij verzorgen als centrale schakel tussen diverse bedrijfstakken de overkoepelende aansturing op de gebieden douane, transport en/of goederenopslag. Sintrex heeft een vestiging in Nederland en Duitsland en heeft vertegenwoordigers werken in Letland (Riga) en Rusland (Moscow). Daarnaast hebben wij een dekkend netwerk van partners in alle Europese landen. Met de juiste mensen op de juiste plek garanderen wij u een persoonlijk contact en een optimale dienstverlening. Ook hebben wij, aangezien ons transportbedrijf al sinds 1989 actief is, veel ervaring op het gebied van transport, opslag en douaneformaliteiten.

Wat kunt u van ons verwachten?

Kenmerken van onze dienstverlening zijn:

 • Wereldwijde transporten;
 • Specialisatie Duitsland, Frankrijk, Rusland;
 • Luchtvracht;
 • Zeevracht;
 • Stukgoed, deelpartijen, complete ladingen;
 • Spoedtransport;
 • Exceptioneel transport;
 • Soepel verloop.

Kom in contact & regel uw transport naar Duitsland

Sintrex doet er alles aan om het internationale transport en spoedtransport naar Duitsland zo goed en soepel mogelijk te laten verlopen. De klant is bij ons altijd koning en daarom denken onze mensen graag met u mee. Wij zijn flexibel en creatief en u kunt bij ons rekenen op een nauwkeurig en betrouwbaar advies. Sintrex is dan ook uw ideale partner voor alle export van en naar Duitsland. Heeft u interesse in de mogelijkheden die wij u bieden of heeft u nog vragen over één van onze diensten? Schroom dan niet en neem gerust contact met ons op, wij helpen u graag.