Transport

Transport Engeland

Sintrex verzorgt transport naar Engeland. Dankzij onze jarenlange ervaring als internationaal transporteur onderscheiden we ons met snelheid, spoedtransport, douane formaliteiten zoals import en export en (tijdelijke) goederen opslag.

Vraag hieronder direct een vrijblijvende offerte aan voor transport naar Engeland.

Bel ons op +31 (0)541 - 55 20 11

Of mail ons op transport@sintrex.nl

Transport aanvraag

Bestemming

Levering

Spoedtransport?

Pakket

Wat wilt u verzenden?

Opmerkingen

Uw gegevens

Transport Engeland - besteed het uit aan Sintrex

Transport naar Engeland uitbesteden aan een specialist? Dan neemt Sintrex als transportbedrijf dat traject u graag uit handen. Wij ontzorgen u voor uw gehele transport, zowel binnen als buiten de Europese Unie. We zijn continue op zoek naar lading en beschikbare laadcapaciteit in elke hoek van de wereld.

​Wij vervoeren zowel licht (denk aan één pallet) als zwaar transport naar Engeland of naar andere bestemmingen binnen het Verenigd Koninkrijk als Ierland en Schotland. 
 

Offerte Contact
 

Internationaal transportbedrijf voor transport naar Engeland

Dankzij ons brede netwerk van transportbedrijven hebben wij altijd mensen op de juiste plek zitten. Waardoor wij een optimale dienstverlening kunnen garanderen. Onze mensen zijn betrouwbaar en nauwkeurig en denken graag met u mee.
 
Wanneer u kiest voor Sintrex zorgen wij dat bij het regulier transport of spoedtransport naar Engeland uw zending, ter land, ter zee (container) of in de lucht (pallet), op uw bestemming aankomt.
 

Vraag meer informatie of direct een offerte aan

Wilt u direct uw transport naar Engeland regelen? Vul dan het bovenstaande formulier in en ontvang een offerte. Wilt u liever eerst meer informatie over de mogelijkheden omtrent transport van of naar het Verenigd Koninkrijk? Informeer gerust verder door even contact met ons op te nemen.

 

De centrale schakel voor transport naar het Verenigd Koninkrijk

Sinds onze oprichting in 1989 hebben wij een uitstekende naam opgebouwd in de wereld van transport en logistiek. Wij verzorgen als centrale schakel tussen diverse bedrijfstakken de overkoepelende aansturing op de gebieden douane, goederenopslag en transport naar Engeland of andere landen binnen Europa.
 
Dankzij ons brede netwerk zijn wij voor vele bedrijven de centrale schakel op het gebied van transport en logistiek. Niet voor niks noemen onze klanten ons de specialist op het gebied van transport naar Engeland.

Offerte Contact
 

Meerdere vestigingen en een breed netwerk

Ons transportbedrijf heeft vestigingen in Nederland en Duitsland. Ook hebben we vertegenwoordigers werken in Letland (Riga) en Rusland (Moscow). In alle andere Europese landen werken wij samen met lokale partners en transporteurs.
 
Sintrex staat voor service en dat vergeten onze klanten niet. De klant is bij ons koning en wij doen er alles aan om het internationaal transport en spoedtransport naar Engeland zo soepel mogelijk te laten verlopen.
 

Volledig verzorgd transport naar Engeland

Wanneer u kiest voor Sintrex als transportbedrijf voor het transport naar Engeland bent u verzekerd van een persoonlijke en optimale dienstverlening. De kenmerken van onze dienstverlening zijn:

  • Internationaal transport naar landen binnen en buiten Europa;
  • Specialisatie in transport Duitsland, transport Frankrijk of transport Rusland;
  • Ook spoedtransport naar bestemmingen in Engeland, Schotland en Ierland;
  • Diverse diensten: zowel luchtvracht (pallet)als zeevracht (container) behoort ook tot de opties;
  • Stukgoed, deelpartijen, groupage, complete ladingen;
  • Gespecialiseerd in Brexit problematiek;
  • Zwaar transport naar landen in het Verenigd Koninkrijk;
  • Soepel verloop van het transport van Nederland naar Engeland;
  • Wij zijn een relatief klein transportbedrijf dat op zelfstandige en onafhankelijke wijze opereert bij het transport naar bestemmingen in Engeland.

Offerte Contact

 

Tijdelijke opslag voor uw goederen nodig?

Ook bieden we u bij het transport naar Engeland de mogelijkheid aan om uw goederen op te slaan in onze opslagloods. Deze is gevestigd in Duitsland. De opslagloods heeft een grootte van ongeveer 3500 m2 met een hoogte van 6,5 meter.
 
Dat betekent dat er meer dan voldoende ruimte aanwezig is voor een tijdelijke opslag van uw goederen, indien gewenst. De opslagloods kan gebruikt worden voor het distribueren van uw goederen, of het laten ompakken, inpakken of uitpakken daarvan.
 

Spoedtransport naar het Verenigd Koninkrijk

Daarnaast verzorgen wij spoedtransport naar Engeland en andere landen in Groot-Brittannië, zoals Ierland en Schotland. Onze koeriers staan 24/7 voor u klaar en zijn na een telefoontje binnen 20 minuten ter plekke. Wij waarborgen het vervoer door ladingen niet over - en samen te laden.

 
Snel een lading getransporteerd hebben? Wij nemen uw zorgen uit handen.
 

Besteed transport naar Engeland uit

Bent u benieuwd wat wij als transportbedrijf in uw situatie voor u kunnen betekenen wat betreft transport naar Engeland? Vraag een offerte aan of neem contact op voor meer informatie. Wilt u bijvoorbeeld weten wat de kosten zijn voor het transporteren van goederen naar het Verenigd Koninkrijk? U mag ons gerust bellen: +31 (0)541 – 55 20 11 (Nederland) of +49 (0)59 24 – 85 46 (Duitsland). 
 
Wij voorzien u graag van een professioneel advies over de mogelijkheden van het transport of spoedtransport naar Engeland. Heeft u vragen over de gevolgen van de Brexit of de coronacrisis? Ook daar vertellen we u graag meer over.

Offerte Contact