Transport

Transport naar Engeland

Sintrex verzorgt transport naar Engeland. Dankzij onze jarenlange ervaring als internationaal transporteur onderscheiden we ons met snelheid, spoedtransport, douane formaliteiten zoals import en export en (tijdelijke) goederen opslag.

Vraag hieronder direct een vrijblijvende offerte aan voor transport naar Engeland.

Bel ons op +31 (0)541 - 55 20 11

Of mail ons op transport@sintrex.nl

Transport aanvraag

Bestemming

Levering

Spoedtransport?

Pakket

Wat wilt u verzenden?

Opmerkingen

Uw gegevens

Transport naar Engeland uitbesteden?

Heeft u transport dat u naar Engeland wilt vervoeren? Dan neemt Sintrex als transportbedrijf dat traject u graag uit handen. Voor een transport naar Engeland specialist bent u bij ons aan het juiste adres. Wij ontzorgen u voor uw gehele transport, zowel binnen als buiten de Europese Unie. Wij zijn continue op zoek naar lading en beschikbare laadcapaciteit in elke hoek van de wereld.

Internationaal transportbedrijf Engeland

Dankzij ons brede netwerk van transportbedrijven hebben wij altijd mensen op de juiste plek zitten, waardoor wij een optimale dienstverlening kunnen garanderen. Onze mensen zijn betrouwbaar en nauwkeurig en denken graag met u mee. Wanneer u kiest voor Sintrex zorgen wij dat bij het regulier transport of spoedtransport naar Engeland uw zending, ter land, ter zee of in de lucht, op uw bestemming aankomt.

Regel direct uw transport naar Engeland

Wilt u direct uw transport naar Engeland regelen? Vul dan het bovenstaande offerteformulier in. Wilt u liever eerst meer weten over de mogelijkheden omtrent transport van of naar Engeland? Informeer gerust verder door even contact op te nemen.

Over transportbedrijf Sintrex

Sinds onze oprichting in 1989 hebben wij een uitstekende naam opgebouwd in de wereld van transport en logistiek. Wij verzorgen als centrale schakel tussen diverse bedrijfstakken de overkoepelende aansturing op de gebieden douane, goederenopslag en transport naar Engeland of andere landen binnen Europa. Sintrex heeft een vestiging in Nederland en Duitsland en heeft vertegenwoordigers werken in Letland (Riga) en Rusland (Moscow). In alle andere Europese landen werken wij samen met lokale partners en transporteurs. Sintrex staat voor service en dat vergeten onze klanten niet. De klant is bij ons koning en wij doen er alles aan om het internationale transport en spoedtransport naar Engeland zo soepel mogelijk te laten verlopen.

 

Waarom Sintrex voor uw transport naar Engeland?

Wanneer u kiest voor Sintrex als transportbedrijf voor het transport naar Engeland bent u verzekerd van een persoonlijke en optimale dienstverlening. Kenmerken van onze dienstverlening zijn:

  • Wereldwijde transporten naar landen binnen en buiten Europa;
  • Specialisatie in transport naar Duitsland, Frankrijk of Rusland;
  • Ook spoedtransport naar Engeland;
  • Zowel luchtvracht als zeevracht behoren ook tot de opties;
  • Stukgoed, deelpartijen, complete ladingen;
  • Exceptioneel transport naar Engeland;
  • Soepel verloop. Wij zijn een relatief klein transportbedrijf dat op zelfstandige en onafhankelijke wijze opereert bij het transport naar Engeland;

Tijdelijke opslag voor uw goederen nodig?

We bieden u bij het transport naar Engeland ook de mogelijkheid aan om uw goederen op te slaan in onze opslagloods. Deze is gevestigd in Duitsland. De opslagloods heeft een grootte van ongeveer 3500 m2 met een hoogte van 6,5 meter. Dat betekent dat er meer dan voldoende ruimte aanwezig is voor een tijdelijke opslag van uw goederen, indien gewenst. De opslagloods kan gebruikt worden voor het distribueren van uw goederen, of het laten ompakken, inpakken of uitpakken daarvan.

Spoedtransport naar Engeland

Wij bieden ook spoedtransport naar Engeland aan. Onze koeriers staan 24/7 voor u klaar en zijn na een telefoontje binnen 20 minuten ter plekke. Wij waarborgen het spoedtransport door ladingen niet over - en samen te laden.

Meer weten over transport en douane?

Bent u benieuwd wat wij als transportbedrijf in uw situatie voor u kunnen betekenen wat betreft transport naar Engeland? Neem dan gerust eens contact met ons op door te bellen naar +31 (0)541 – 55 20 11 (Nederland) of +49 (0)59 24 – 85 46 (Duitsland). Wij voorzien u graag van een professioneel advies over de mogelijkheden van het transport of spoedtransport naar Engeland en wat wij daarin voor u kunnen betekenen.