Transport

Transport naar Frankrijk

Bij ABC Koerier kunt u terecht voor spoedtransport naar Frankrijk. Alles staat in het teken van snelle en persoonlijke bezorging van deur tot deur. Van een luciferdoosje tot een dozijn pallets. 

Onze koeriersdienst staat 24/7 voor u klaar. Na een telefoontje is onze koerier binnen 20 minuten ter plekke voor uw transport, o.a. naar Frankrijk. Om vertraging te voorkomen hoeft er geen overlading en/of samenlading plaats te vinden. 

Bel ons op +31 (0)541 - 55 20 11

Of mail ons op transport@sintrex.nl

Transport aanvraag

Bestemming

Levering

Spoedtransport?

Pakket

Wat wilt u verzenden?

Opmerkingen

Uw gegevens

Transport naar Frankrijk uitbesteden

Bent u op zoek naar een transportbedrijf dat uw transport naar Frankrijk verzorgt? Dan is Sintrex de beste keus. Ook voor transporten naar andere landen, zowel binnen als buiten de Europese Unie. Wij ontzorgen u voor uw gehele transport of spoedtransport. Dit is inclusief import en export. Daarnaast kunnen wij u ook een beveiligde opslag bieden en diverse douane formaliteiten voor u regelen. Wanneer u kiest voor Sintrex bent u verzekerd van een snel, veilig en betrouwbaar transport.

Full-service transportbedrijf Frankrijk

Naast Europees (spoed)transport bestaat uit onze dienstverlening o.a. uit:

  • Opslag van goederen
  • Douaneformaliteiten
  • Transportverzekeringen
  • Vergunningen

U geniet bij ons dus van meerdere faciliteiten onder één dak. Wij zijn een ervaren en betrouwbaar transportbedrijf dat nauwkeurig te werk gaat en altijd persoonlijke dienstverlening aanbiedt. Dat maakt ons de ideale partner voor transport naar Frankrijk. 

Direct uw transport naar Frankrijk regelen?

Wilt u gebruik maken van onze diensten en bent u benieuwd naar de kosten? Vul hierboven het offerteformulier in en ontvang snel een reactie. Bent u geïnteresseerd in onze diensten, maar wilt u eerst meer weten? Neem dan gerust contact met ons op om verder te informeren naar onze dienstverlening.

Ervaren, persoonlijk & een breed netwerk

Sintrex is een klein transportbedrijf met veel ervaring. Wij hebben wel de beschikking over een breed netwerk, met overal contacten op de juiste plaatsen. Als klein bedrijf zijn we bij uitstek in staat u persoonlijke dienstverlening te bieden. De medewerkers die we in dienst hebben zijn nauwkeurig en betrouwbaar, flexibel en creatief. Zo willen we u een optimale dienstverlening garanderen. Sintrex is gevestigd in vier landen, namelijk Nederland, Duitsland, Letland en Rusland. In de andere landen binnen Europa werkt Sintrex samen met diverse lokale partners.

Over Sintrex

Sinds onze oprichting in 1989 hebben wij een uitstekende naam opgebouwd in de wereld van transport en logistiek. Wij verzorgen als centrale schakel tussen diverse bedrijfstakken de overkoepelende aansturing op de gebieden douane, regulier transport en spoedtransport en goederenopslag.

Spoedtransport naar Frankrijk

Tegenwoordig is er steeds meer sprake van snelle leveringen, kleinere voorraden en kortere logistieke trajecten. Sintrex begrijpt dat sommige producten met spoed verzonden moeten worden en gaat dan ook graag met de tijd mee. Om u nog beter van dienst te kunnen zijn hebben wij een eigen koerierstak toegevoegd aan onze diensten: ABC Koerier. Hiermee bieden wij naast regulier transport ook spoedtransport naar Frankrijk aan.

De transporteur is binnen 20 minuten aanwezig met een caddy, stationcar, kleine of grote bus. Hij rijdt zonder overlading of tussenstops door naar de gewenste bestemming. 
 

Luchtvracht en zeevracht

Wij kunnen u ook helpen met uw luchtvracht en zeevracht naar Frankrijk. Wij werken op de grootste vliegvelden in Europa samen met een sterk netwerk van agenten. Ook in de belangrijkste havens van Europa hebben wij een betrouwbaar en groot netwerk. Zo zorgen wij dat uw zending op de plaats van bestemming aankomt. 
 

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van het transport of spoedtransport van en naar Frankrijk? Neem dan contact met ons op door te bellen naar +31 (0)541 – 55 20 11 (Nederland) of +49 (0)59 24 – 85 46 (Duitsland) en vraag geheel vrijblijvend een offerte aan. U kunt ons ook bereiken door een e-mail te sturen naar transport@sintrex.nl of het contactformulier invullen.

Wij helpen u graag verder en zullen zo spoedig als mogelijk reageren op uw vraag of opmerking.