Transport

Transport Frankrijk

Al uw transport van en naar Frankrijk regelt u eenvoudig via Sintrex. U kunt bij onze partner ABC Koerier terecht voor spoedtransport naar Frankrijk. Alles staat in het teken van snelle en persoonlijke bezorging van deur tot deur. Van een luciferdoosje tot een dozijn pallets. 

Onze koeriersdienst staat 24/7 voor u klaar. Na een telefoontje is onze koerier binnen 20 minuten ter plekke voor uw transport, o.a. naar Frankrijk. Om vertraging te voorkomen hoeft er geen overlading en/of samenlading plaats te vinden. 

Bel ons op +31 (0)541 - 55 20 11

Of mail ons op transport@sintrex.nl

Transport aanvraag

Bestemming

Levering

Spoedtransport?

Pakket

Wat wilt u verzenden?

Opmerkingen

Uw gegevens

Transport Frankrijk - Sintrex verzorgt het voor u

Transport vanuit of naar Frankrijk uitbesteden aan een professioneel transportbedrijf? Dan is Sintrex de beste keuze. Als specialist op het gebied van logistics verzorgen wij wereldwijd transport, zowel binnen als buiten de Europese Unie. Daarbij ontzorgen we u voor uw gehele transport of spoedtransport. Dit geldt voor zowel import en export.
 
Daarnaast bieden wij u ook een beveiligde opslag aan. Verder regelen we diverse douane formaliteiten voor u. Met ons bent u dan ook verzekerd van een snel, veilig en betrouwbaar transport van of naar Frankrijk.

Full-service transport vanuit of naar geheel Frankrijk

Naast transport naar Frankrijk en Europees (spoed)transport bestaat uit onze dienstverlening onder andere uit:

  • Opslag van goederen
  • Douaneformaliteiten
  • Transportverzekeringen
  • Vergunningen

U geniet bij ons dus van meerdere faciliteiten onder één dak. Wij zijn een ervaren en betrouwbaar transportbedrijf dat nauwkeurig te werk gaat en altijd persoonlijke dienstverlening aanbiedt. Tevens verzorgen wij dagelijkse vertrekken. Dat maakt ons de ideale partner voor transport naar of vanuit Frankrijk.

Direct uw transport naar Frankrijk regelen?

Wilt u ons inschakelen voor transport naar Frankrijk? Vul hierboven het offerteformulier in en ontvang binnen 24 uur een reactie. Bent u geïnteresseerd in onze diensten, maar wilt u eerst meer weten? Neem dan gerust contact met ons op om verder te informeren naar onze dienstverlening.

Ervaren, persoonlijk & een breed netwerk

Sintrex is een klein transportbedrijf met veel ervaring. Onze kracht ligt in onze brede netwerk, met overal contacten op de juiste plaatsen. Daarom zijn we als klein bedrijf toch bij uitstek in staat u persoonlijke dienstverlening te bieden.
 
De medewerkers die we in dienst hebben zijn nauwkeurig en betrouwbaar, flexibel en creatief. Zo willen we u een optimale dienstverlening garanderen. Sintrex is gevestigd in vier landen, namelijk Nederland, Duitsland, Letland en Rusland. In de andere landen, zoals Frankrijk en België, binnen Europa werkt Sintrex samen met diverse lokale partners. Hierdoor zijn we in staat transport naar bijna elk land aan te bieden.

Ruim 20 jaar ervaring met transport naar Frankrijk

Sinds onze oprichting in 1989 hebben wij een uitstekende naam opgebouwd in de wereld van transport en logistiek. Wij verzorgen als centrale schakel tussen diverse bedrijfstakken de overkoepelende aansturing op de gebieden douane, regulier transport en spoedtransport en goederenopslag.
 
Vanuit onze ervaring weten we wat nodig is voor een vlekkeloos verloop van uw transport.
 

Zowel kleine als grotere zendingen

Als transportbedrijf bieden we vervoer in alle soorten en maten aan. Van kleinere zendingen tot grote, complete ladingen. Tevens beschikken we over locaties voor goederenopslag en distributie. Hier kunt u uw lading tijdelijk opslaan.
 

Spoedtransport naar Frankrijk

Tegenwoordig is er steeds meer sprake van snelle leveringen, kleinere voorraden en kortere logistieke trajecten. Wij begrijpen dat sommige goederen met spoed verzonden moeten worden en gaat dan ook graag met de tijd mee. Om u nog beter van dienst te kunnen zijn hebben wij daarom een eigen koerierstak toegevoegd aan onze diensten: ABC Koerier. Hiermee bieden wij naast regulier transport ook spoedtransport naar Frankrijk aan.
 
De transporteur is binnen 20 minuten aanwezig met een caddy, stationcar, kleine of grote bus. Hij rijdt zonder overlading of tussenstops door naar de gewenste bestemming. 
 

Luchtvracht en zeevracht

Wij kunnen u ook helpen met andere vormen van transport vanuit of naar Frankrijk, zoals luchtvracht en zeevracht. Zo werken we op de grootste vliegvelden in Europa samen met een sterk netwerk van agenten. Ook in de belangrijkste havens van Europa hebben wij een betrouwbaar en groot netwerk. Op deze manier zorgen wij dat uw zending op de plaats van bestemming aankomt.
 
Ons netwerk maakt het mogelijk allerlei verschillende vormen van transport aan te bieden.
 

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van het transport of spoedtransport van en naar Frankrijk? Neem dan contact met ons op door te bellen naar +31 (0)541 – 55 20 11 (Nederland) of +49 (0)59 24 – 85 46 (Duitsland) en vraag geheel vrijblijvend een offerte aan. U kunt ons ook bereiken door een e-mail te sturen naar transport@sintrex.nl of het contactformulier invullen.
 
Wij helpen u graag verder en zullen zo spoedig als mogelijk reageren op uw vraag of opmerking.