Transport naar

Litouwen

Litouwen

Sintrex verzorgt transport naar Litouwen. We hebben jarenlange ervaring als internationaal transporteur en we onderscheiden ons met snelheid, spoedtransport, douaneformaliteiten en (tijdelijk) goederen opslag.

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan voor (spoed)transport naar Litouwen.

Overige diensten

Wij verzorgen niet alleen transport en spoedtransport naar diverse landen zoals Litouwen en andere Baltische staten. Wij verzorgen ook alle formaliteiten als het gaat om transportvergunningen, douaneregelingen en verzekeringen.

Offerte formulier

Dank U! Uw offerte aanvraag is succesvol verzonden. U hoort spoedig van ons.

icon-error
Hé! Er ging iets mis. Controleer s.v.p. uw invoer en probeer het nogmaals.

Veilig transport van en naar Litouwen

Heeft u ladingen of goederen die klaar zijn voor transport naar Litouwen, maar weet u niet hoe de lading in Litouwen komt? Dan bent u bij Sintrex op het juiste adres! Sintrex helpt de lading snel en nauwkeurig de grens over, of dat nou binnen of buiten de Europese Unie is. We ontzorgen uw bedrijf graag op het gebied van transport, maar u kunt ook bij ons terecht voor goederenopslag en douane.

Alles onder één dak

Ons bedrijf verzorgt het transport van en naar vele landen binnen en buiten Europa. Daarnaast doen we meer voor u dan het vervoeren van ladingen naar het buitenland. Wij verzorgen:

  • Importformulieren
  • Verzekeringen
  • Vergunningen
  • Import/export

Wij ontzorgen u graag door voorgaande zaken ook voor u te regelen, zodat u meer tijd over heeft voor andere zaken. Wanneer u een lading wilt versturen, zorgen wij er voor dat uw lading per vrachtwagen getransporteerd wordt. Andersom geldt het zelfde. Wanneer er een vrachtauto aangeboden wordt, zorgen wij er voor dat deze vrachtwagen gebruikt wordt voor de import of export van een lading. We ontzorgen u dus compleet op logistiek gebied, zodat u meer tijd heeft om u met andere zaken bezig te houden.

Spoedtransport naar Litouwen

Ook wanneer er spoedtransport naar Litouwen plaats moet vinden zijn wij de juiste partij om u uit de brand te helpen. Voor dit soort spoedtransport hebben we namelijk de ABC Koerier in het leven geroepen. Deze koerier is binnen 20 minuten bij u en rijdt zonder overlading of tussenstops naar de eindbestemming van de lading. Dan is de lading snel op de plaats van bestemming.

Gevestigd in meerdere landen

Ons bedrijf is gevestigd in vier landen:

  • Nederland
  • Letland
  • Duitsland
  • Rusland

Transport, opslag en douane

We transporteren allerlei soorten ladingen en goederen, zoals pallets, deelladingen, stukgoederen, containers of complete partijen. Daarnaast beheren we opslagloodsen in verschillende landen, waardoor we uw lading tijdelijk op kunnen slaan en kunnen distribueren. Vanwege ons grote netwerk kan het transport van uw lading naar Litouwen ook via de zee of via de lucht plaatsvinden. Ongeacht het soort transport en de plaats van bestemming, dragen wij de zorg voor een correcte afhandeling bij de douane.

De klant is koning

Sintrex staat voor service en dat vergeten onze klanten zeker niet. De klant is koning, dus wij doen er alles aan om het internationale transport naar Litouwen zo soepel mogelijk te laten verlopen. Heeft u vragen over de mogelijkheden of wilt u onze hulp inschakelen? Neem gerust contact met ons op door het contactformulier in te vullen. We staan u graag te woord.

Meer weten over Sintrex?

Sintrex is een kleinschalige organisatie van douane expediteurs voor bedrijven die gevestigd is in Oldenzaal. Wij zijn al sinds 1989 actief in deze branche en zijn door de jaren heen een begrip geworden op het gebied van transport, opslag en douane.

U kunt ons bedrijf zien als een schakelpunt tussen bedrijfstakken, waardoor we op verscheidene terreinen aansturing bieden. Zo bieden we douane advies voor bedrijven en instanties. Daarnaast kunnen we u helpen met andere zaken rondom douane formaliteiten. Kortom: we zorgen er voor dat uw bedrijf en andere bedrijven zich niet meer druk hoeven te maken om transport naar bijvoorbeeld Litouwen of goederenopslag.

Neem contact op voor transport van en naar Litouwen

Wilt u meer informatie inwinnen over de diensten van Sintrex? Wij informeren u graag op het gebied van douane, transport naar Litouwen en opslag. Wilt u dat we uw bedrijf compleet ontzorgen op logistiek gebied? Neem ook dan vrijblijvend contact met ons op door het contactformulier op de website in te vullen. We staan u graag te woord.

Ons Transport Team

NederlandEnglishDeutschFrançaisрусский

Svetlana van Diejen

Declarant

NederlandEnglishDeutschFrançaisрусский

Hugo Segerink

Directeur

Vragen over uw transport of bestemming?

We staan klaar voor uw vragen

Bel nu +31 (0)541 - 55 20 11

Meer Sintrex Services

Meer dan alleen transport

Lees Meer

Koelvriestransport

Koud of warm, daar worden wij niet warm of koud van. Sintrex Koelvriestransport.

icon-benefit
Nationaal & Internationaal
Lees Meer

Spoedtransport

Met spoed op alle Europese wegen met Sintrexpress. Met afstand de beste.

icon-benefit
Lees Meer

Neutralisatie & Vergunningen

Niet zozeer douanetechnisch maar vaak interessant voor een goed logistiek traject is de neutralisatie van documenten.

icon-benefit
CMR, facturen en paklijsten opmaken