Transport

Transport naar Litouwen

Sintrex verzorgt transport naar Litouwen. We hebben jarenlange ervaring als internationaal transporteur en we onderscheiden ons met snelheid, spoedtransport, douaneformaliteiten en (tijdelijk) goederen opslag.

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan voor (spoed)transport naar Litouwen.

Overige diensten

Wij verzorgen niet alleen transport en spoedtransport naar diverse landen zoals Litouwen en andere Baltische staten. Wij verzorgen ook alle formaliteiten als het gaat om transportvergunningen, douaneregelingen en verzekeringen.

Bel ons op +31 (0)541 - 55 20 11

Of mail ons op transport@sintrex.nl

Transport aanvraag

Bestemming

Levering

Spoedtransport?

Pakket

Wat wilt u verzenden?

Opmerkingen

Uw gegevens

De specialist voor transport van en naar Litouwen

Heeft u ladingen of goederen die klaar zijn voor transport naar Litouwen, maar weet u niet hoe de lading in Litouwen komt? Dan bent u bij Sintrex op het juiste adres! Sintrex helpt de lading snel en nauwkeurig de grens over, of dat nou binnen of buiten de Europese Unie is. We ontzorgen uw bedrijf graag op het gebied van transport naar bijvoorbeeld Litouwen, maar u kunt ook bij ons terecht voor goederenopslag en douane.

Wat Sintrex u zoal te bieden heeft op het gebied van transport naar Litouwen

Ons bedrijf verzorgt het transport van en naar vele landen binnen en buiten Europa, zoals bijvoorbeeld het transport naar transport naar België en Litouwen. Maar we doen meer voor u dan het vervoeren van ladingen naar het buitenland. Heeft u importformulieren nodig, verzekeringen of vergunningen? Wij ontzorgen u graag door voorgaande zaken ook voor u te regelen, zodat u meer tijd over heeft voor andere zaken. Wanneer u een lading wilt versturen, zorgen wij er voor dat uw lading per vrachtwagen getransporteerd wordt. Andersom geldt het zelfde. Wanneer er een vrachtauto aangeboden wordt, zorgen wij er voor dat deze vrachtwagen gebruikt wordt voor de import of export van een lading. We ontzorgen u dus compleet op logistiek gebied, zodat u meer tijd heeft om u met andere zaken bezig te houden.

Ook wanneer er spoedtransport naar Litouwen plaats moet vinden zijn wij de juiste partij om u uit de brand te helpen. Voor dit soort spoedtransport hebben we namelijk de ABC Koerier in het leven geroepen. Deze koerier is binnen 20 minuten bij u en rijdt zonder overlading of tussenstops naar de eindbestemming van de lading. Dan is de lading snel op de plaats van bestemming.

Over Sintrex

Ons bedrijf is gevestigd in vier landen: in Nederland, Letland, Duitsland en Rusland. We transporteren allerlei soorten ladingen en goederen, zoals pallets, deelladingen, stukgoederen, containers of complete partijen. Daarnaast beheren we opslagloodsen in verschillende landen, waardoor we uw lading tijdelijk op kunnen slaan en kunnen distribueren. Vanwege ons grote netwerk kan het transport van uw lading naar Litouwen ook via de zee of via de lucht plaatsvinden. Ongeacht het soort transport naar Litouwen en de plaats van bestemming, dragen wij de zorg voor een correcte afhandeling bij de douane.

​Sintrex staat namelijk voor service en dat vergeten onze klanten zeker niet. De klant is koning, dus wij doen er alles aan om het internationale transport naar Litouwen zo soepel mogelijk te laten verlopen. Heeft u vragen over de mogelijkheden of wilt u onze hulp inschakelen? Neem gerust contact met ons op door het contactformulier in te vullen. We staan u graag te woord.

Meer weten over Sintrex?

Sintrex is een kleinschalige organisatie van douane expediteurs voor bedrijven die gevestigd is in Oldenzaal. Dit bedrijf is al sinds 1989 actief in deze branche en is door de jaren heen een heus begrip geworden op het gebied van transport, opslag en douane. U kunt ons bedrijf zien als een schakelpunt tussen bedrijfstakken, waardoor we op verscheidene terreinen aansturing bieden. Zo bieden we douane advies voor bedrijven en instanties en kunnen we u daarnaast ook helpen met andere zaken die met douane te maken hebben. Kortom: we zorgen er voor dat uw bedrijf en andere bedrijven zich niet meer druk hoeven te maken om transport naar bijvoorbeeld Litouwen of goederenopslag.

Neem contact op met Sintrex voor transport van en naar Litouwen

Wilt u meer informatie inwinnen over de diensten die Sintrex u aanbiedt op het gebied van douane, transport naar Litouwen en opslag? Wilt u dat we uw bedrijf compleet ontzorgen op logistiek gebied? Neem dan vrijblijvend contact met ons op door het contactformulier op de website in te vullen. We staan u graag te woord.