Transport naar

Noorwegen

Noorwegen

Voor transport naar Noorwegen bent u bij Sintrex aan het juiste adres. Al jarenlang verzorgen wij betrouwbaar transport van deur tot deur, ongeacht de lading grootte. 

Spoedtransport Noorwegen

Ook spoedtransport naar Noorwegen is Sintrex in vertrouwde handen. Onze koeriersdienst is 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar. Na een telefoontje kunnen wij binnen 20 minuten ter plekke zijn.

Overige diensten

Naast transport en spoedtransport kunnen wij ook het afhandelen van vergunningen, transportverzekeringen en douaneformaliteiten uit handen nemen.

Offerte formulier

Dank U! Uw offerte aanvraag is succesvol verzonden. U hoort spoedig van ons.

icon-error
Hé! Er ging iets mis. Controleer s.v.p. uw invoer en probeer het nogmaals.

Transport Noorwegen

Heeft u transport dat u wilt vervoeren naar Noorwegen en bent u op zoek naar een betrouwbaar transportbedrijf dat u hiermee kan helpen? Dan doet u er goed aan om eens contact op te nemen met Sintrex. Sintrex heeft veel ervaring in de wereld van transport en logistiek en is continue op zoek naar lading en de beschikbare laadcapaciteit in iedere hoek van de wereld. Wij helpen u dan ook graag verder met uw transport, zowel binnen als buiten de Europese Unie. Kiest u voor Sintrex wat betreft uw transport naar Noorwegen, dan bent u verzekerd van een snel, veilig en betrouwbaar transport.

Wij denken graag met u mee

Sintrex is een relatief klein bedrijf dat is opgericht in 1989. Wij hebben een vestiging in Nederland en Duitsland en hebben vertegenwoordigers werken in Letland en Rusland. Daarnaast werken wij in alle andere Europese landen samen met lokale partners. Doordat wij op de juiste plek de juiste mensen hebben, kunnen wij u altijd een optimale dienstverlening en persoonlijk contact garanderen.

Bij Sintrex is de klant altijd koning. Daarom doen wij er alles aan om het internationale transport zo goed en soepel mogelijk te laten verlopen. Voor import en export van en naar Noorwegen bent u bij Sintrex dan ook aan het juiste adres.

Spoedtransport

Ook wanneer u met spoed iets wilt laten bezorgen zijn wij u graag van dienst. Sintrex heeft een eigen koerierstak toegevoegd aan haar diensten, genaamd: ABC Koerier. Onze koerier is binnen twintig minuten aanwezig met een caddy, stationcar, kleine of grote bus en rijdt zonder tussenstops door naar de gewenste bestemming. Zo kunnen wij u nog flexibeler en sneller van dienst zijn. Lees meer informatie over spoedtransport.

Contact opnemen

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden met betrekking tot transport van of naar Noorwegen? Of bent u benieuwd naar één van de andere diensten van Sintrex? Dan kunt u contact met ons opnemen door te bellen of een e-mail te sturen. Wij helpen u graag verder!

Ons Transport Team

NederlandEnglishDeutschFrançaisрусский

Svetlana van Diejen

Declarant

NederlandEnglishDeutschFrançaisрусский

Hugo Segerink

Directeur

Vragen over uw transport of bestemming?

We staan klaar voor uw vragen

Bel nu +31 (0)541 - 55 20 11

Meer Sintrex Services

Meer dan alleen transport

Lees Meer

Koelvriestransport

Koud of warm, daar worden wij niet warm of koud van. Sintrex Koelvriestransport.

icon-benefit
Nationaal & Internationaal
Lees Meer

Spoedtransport

Met spoed op alle Europese wegen met Sintrexpress. Met afstand de beste.

icon-benefit
Lees Meer

Neutralisatie & Vergunningen

Niet zozeer douanetechnisch maar vaak interessant voor een goed logistiek traject is de neutralisatie van documenten.

icon-benefit
CMR, facturen en paklijsten opmaken