Transport

Transport naar Oezbekistan

Bent u op zoek naar een transportbedrijf dat uw goederen veilig naar Oezbekistan bezorgt? Sintrex helpt u graag met uw transport, zowel binnen als buiten de Europese Unie. Wij ontzorgen u voor uw gehele transport, inclusief import en export en kunnen u ook beveiligde opslag bieden.

Wanneer u kiest voor Sintrex bent u verzekerd van een snel, veilig en betrouwbaar transport. Hiernaast verzorgen wij ook douane formaliteiten en opslag van goederen. U geniet bij ons dus van 3 faciliteiten onder één dak.

Bel ons op +31 (0)541 - 55 20 11

Of mail ons op transport@sintrex.nl

Transport aanvraag

Bestemming

Levering

Spoedtransport?

Pakket

Wat wilt u verzenden?

Opmerkingen

Uw gegevens

Sintrex verzorgt transport van en naar Oezbekistan

Sintrex verzorgt als centrale schakel tussen diverse bedrijfstakken de overkoepelende aansturing op de gebieden douane, transport en/of goederenopslag. Sintrex heeft een vestiging in Nederland en Duitsland en heeft vertegenwoordigers werken in Letland (Riga) en Rusland (Moscow). Daarnaast hebben wij een dekkend netwerk van partners in alle Europese landen. Met de juiste mensen op de juiste plek garanderen wij u een persoonlijk contact en een optimale dienstverlening. Onze mensen denken dan ook graag met u mee en zijn uiterst nauwkeurig en betrouwbaar.

Waarom kiezen voor Sintrex

Sinds onze oprichting in 1989 hebben wij een goede naam opgebouwd in de wereld van transport en logistiek. Sintrex is continue op zoek naar lading en de beschikbare laadcapaciteit in iedere hoek van de wereld. Kenmerken van onze dienstverlening zijn:

  • Wereldwijde transporten
  • Specialisatie Duitsland, Frankrijk en Rusland
  • Luchtvracht
  • Zeevracht
  • Stukgoed, deelpartijen, complete ladingen
  • Opslag, overslag, distributie
  • Exceptioneel transport
  • Spoedtransport
  • Soepel verloop

 

De beste service

Sintrex staat voor service en dat voelen onze klanten. De klant is bij ons koning en wij doen er alles aan om het internationale transport zo soepel mogelijk te laten verlopen. Al onze medewerkers denken graag met u mee en zijn flexibel, creatief, betrouwbaar en uiterst nauwkeurig. Precies wat u wenst voor uw transport van of naar Oezbekistan.

Neem contact op

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden met betrekking tot transport van of naar Oezbekistan? Of bent u nieuwsgierig naar een van onze andere diensten? Dan kunt u contact met ons opnemen door te bellen naar +31 (0)541 - 55 20 11 (Nederland) of +49 (0)59 24 - 85 46 (Duitsland). Liever mailcontact? Mail dan uw vraag naar transport@sintrex.nl, wij helpen u graag verder!