Transport naar

Oostenrijk

Oostenrijk

Sintrex verzorgt dagelijks transport naar Oostenrijk. U bent bij ons aan het juiste adres voor betrouwbaar transport van deur tot deur, ongeacht de grootte van de lading.

Wij verzorgen ook spoedtransport naar Oostenrijk. Onze koeriersdienst is 24/7 bereikbaar en kan binnen 20 minuten ter plekke zijn. Om vertraging te voorkomen vindt er bij uw spoedtransport naar Oostenrijk geen samenlading of overlading plaats. Een persoonlijke levering blijft ook bij spoedtransport gewaarborgd.

Offerte formulier

Dank U! Uw offerte aanvraag is succesvol verzonden. U hoort spoedig van ons.

icon-error
Hé! Er ging iets mis. Controleer s.v.p. uw invoer en probeer het nogmaals.

Sintrex: transport naar Oostenrijk specialist

Bent u op zoek naar een bedrijf dat transport naar Oostenrijk verzorgt? Stop dan met zoeken en kijk eens naar de mogelijkheden die Sintrex u te bieden heeft. Sintrex helpt u graag met uw transport, zowel binnen als buiten de Europese Unie.

Douane formaliteiten en opslag

Wij ontzorgen u voor uw gehele transport, inclusief import en export en kunnen u ook beveiligde opslag of hulp bij douane formaliteiten bieden. U geniet bij ons dus van 3 faciliteiten onder één dak. Voor internationaal transport naar Oostenrijk bent u bij ons helemaal aan het goede adres beland.

Wilt u meer weten wat we voor u kunnen betekenen? Informeer dan gerust vrijblijvend verder door even contact op te nemen.

Over Sintrex

Sintrex is een relatief klein bedrijf dat opgericht is in 1989. Wij zijn een centrale schakel tussen verschillende bedrijfstakken en verzorgen overkoepelende aansturing op de gebieden douane, goederenopslag en/of transport naar Oostenrijk of andere Europese landen. Wij zijn continu op zoek naar lading en beschikbare laadcapaciteit in elke hoek van de wereld. Welke wij op een zo bekwaam mogelijke manier bij elkaar proberen te brengen.

Breed netwerk aan transportbedrijven

Sintrex heeft een vestiging in Nederland en Duitsland en heeft vertegenwoordigers werken in Letland (Riga) en Rusland (Moscow). In alle andere Europese landen werken wij samen met lokale partners. Dankzij dit brede netwerk van transportbedrijven hebben wij altijd mensen op de juiste plek zitten, waardoor wij een optimale dienstverlening kunnen garanderen.

 

Profiteer van onze voordelen

Door het internationaal transport van of naar Oostenrijk uit te besteden aan Sintrex geniet u van diverse voordelen. Wij hebben ze voor u op een rijtje gezet:

  • Transport specialist
  • Als douane expediteur kunnen we diverse douane formaliteiten voor u afhandelen
  • Exceptioneel transport, zeevracht en luchtvracht ook mogelijk
  • Relatief klein bedrijf, en daardoor in staat het wegtransport volledig zelfstandig en onafhankelijk uit te voeren, voor een optimale dienstverlening
  • Vervoerder van diverse soorten ladingen, van pallets of stukgoed tot complete partijen en containers.

Goederenopslag bij internationaal transport naar Oostenrijk

Sinds 2009 zijn wij in het bezit van een verwarmde en beveiligde opslagloods, net over de grens bij Oldenzaal. Of u nu tijdelijk goederen wilt opslaan, een vracht door Europa wilt distribueren of uw vracht wilt laten ompakken, inpakken of uitpakken. Onze opslagloods biedt u vele mogelijkheden bij het wegtransport naar Oostenrijk. Van stukgoed tot meubels en van palletgoed tot elektronica, het is allemaal welkom in onze opslag. Dus zoekt u een geschikte ruimte voor een gunstig tarief? Dan bent u bij Sintrex aan het juiste adres.

Meer informatie nodig over het transport naar Oostenrijk?

Heeft u interesse in de diensten van Sintrex en wilt u graag meer informatie over het internationaal transport? Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op. Onze medewerkers voorzien u graag van antwoorden op al uw vragen.

Ons Transport Team

NederlandEnglishDeutschFrançaisрусский

Svetlana van Diejen

Declarant

NederlandEnglishDeutschFrançaisрусский

Hugo Segerink

Directeur

Vragen over uw transport of bestemming?

We staan klaar voor uw vragen

Bel nu +31 (0)541 - 55 20 11

Meer Sintrex Services

Meer dan alleen transport

Lees Meer

Koelvriestransport

Koud of warm, daar worden wij niet warm of koud van. Sintrex Koelvriestransport.

icon-benefit
Nationaal & Internationaal
Lees Meer

Spoedtransport

Met spoed op alle Europese wegen met Sintrexpress. Met afstand de beste.

icon-benefit
Lees Meer

Neutralisatie & Vergunningen

Niet zozeer douanetechnisch maar vaak interessant voor een goed logistiek traject is de neutralisatie van documenten.

icon-benefit
CMR, facturen en paklijsten opmaken