Transport

Transport naar Oostenrijk

Sintrex verzorgt dagelijks transport naar Oostenrijk. U bent bij ons aan het juiste adres voor betrouwbaar transport van deur tot deur, ongeacht de grootte van de lading.

Spoedtransport Oostenrijk

Wij verzorgen ook spoedtransport naar Oostenrijk. Onze koeriersdienst is 24/7 bereikbaar en kan binnen 20 minuten ter plekke zijn. Om vertraging te voorkomen vindt er bij uw spoedtransport naar Oostenrijk geen samenlading of overlading plaats. Een persoonlijke levering blijft ook bij spoedtransport gewaarborgd.

Overige diensten

Naast transport en spoedtransport van en naar verschillende landen, leveren wij ook opslag en verzorgen wij transportverzekeringen, vergunningen en douaneformaliteiten. Wij zijn een totaalaanbieder als het gaat om (spoed)transport naar o.a. Oostenrijk.

Bel ons op +31 (0)541 - 55 20 11

Of mail ons op transport@sintrex.nl

Transport aanvraag

Bestemming

Levering

Spoedtransport?

Pakket

Wat wilt u verzenden?

Opmerkingen

Uw gegevens

Sintrex: transport naar Oostenrijk specialist

Bent u op zoek naar een bedrijf dat transport naar Oostenrijk verzorgt? Stop dan met zoeken en kijk eens naar de mogelijkheden die Sintrex u te bieden heeft. Sintrex helpt u graag met uw transport naar Oostenrijk, zowel binnen als buiten de Europese Unie. Wij ontzorgen u voor uw gehele transport, inclusief import en export en kunnen u ook beveiligde opslag of hulp bij douane formaliteiten bieden. U geniet bij ons dus van 3 faciliteiten onder één dak. Voor internationaal transport naar Oostenrijk bent u bij ons helemaal aan het goede adres beland. Wilt u meer weten wat we als transport naar Oostenrijk specialist voor u kunnen betekenen? Informeer dan gerust vrijblijvend verder door even contact op te nemen.

Over Sintrex

Sintrex is een relatief klein bedrijf dat opgericht is in 1989. Wij zijn een centrale schakel tussen verschillende bedrijfstakken en verzorgen overkoepelende aansturing op de gebieden douane, goederenopslag en/of transport naar Oostenrijk of andere Europese landen. Wij zijn continue op zoek naar lading en beschikbare laadcapaciteit in elke hoek van de wereld. Welke wij op een zo bekwaam mogelijke manier bij elkaar proberen te brengen. Sintrex heeft een vestiging in Nederland en Duitsland en heeft vertegenwoordigers werken in Letland (Riga) en Rusland (Moscow). In alle andere Europese landen werken wij samen met lokale partners. Dankzij dit brede netwerk van transportbedrijven hebben wij altijd mensen op de juiste plek zitten, waardoor wij een optimale dienstverlening kunnen garanderen.

Door het internationaal transport van of naar Oostenrijk uit te besteden aan Sintrex geniet u van diverse voordelen. Wij hebben ze voor u op een rijtje gezet:

  • Transport naar Oostenrijk specialist
  • Als douane expediteur kunnen we diverse douane formaliteiten voor u afhandelen
  • Exceptioneel transport, zeevracht en luchtvracht ook mogelijk
  • Relatief klein bedrijf, en daardoor in staat het wegtransport naar Oostenrijk volledig zelfstandig en onafhankelijk uit te voeren, voor een optimale dienstverlening
  • Oostenrijk vervoerder van diverse soorten ladingen, van pallets of stukgoed tot complete partijen en containers.

 

Ook voor goederenopslag bij het internationaal transport naar Oostenrijk

Sinds 2009 zijn wij in het bezit van een verwarmde en beveiligde opslagloods, net over de grens bij Oldenzaal. Of u nu tijdelijk goederen wilt opslaan, een vracht door Europa wilt distribueren of uw vracht wilt laten ompakken, inpakken of uitpakken. Onze opslagloods biedt u vele mogelijkheden bij het wegtransport naar Oostenrijk. Van stukgoed tot meubels en van palletgoed tot elektronica, het is allemaal welkom in onze opslag. Dus zoekt u een geschikte ruimte voor een gunstig tarief? Dan bent u bij Sintrex aan het juiste adres.

Meer informatie nodig over het transport naar Oostenrijk?

Heeft u interesse in de diensten van Sintrex en wilt u graag meer informatie over het internationaal transport van of naar Oostenrijk? Bent u benieuwd wat wij voor uw transport van of naar Oostenrijk kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op door te bellen naar +31 (0)541 – 55 20 11 (Nederland) of +49 (0)59 24 – 85 46 (Duitsland). Onze medewerkers voorzien u graag van antwoorden op al uw vragen.