Transport

Transport naar Rusland

Sintrex verzorgt transport naar Rusland. We hebben jarenlange ervaring als internationaal transporteur en we onderscheiden ons met snelheid, spoedtransport, douane formaliteiten en (tijdelijk) goederen opslag.

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan voor transport naar Rusland.

Overige diensten

Wij verzorgen niet alleen transport en spoedtransport naar diverse landen zoals Rusland. U kunt bij ons ook terecht voor opslag en het afhandelen van formaliteiten op het gebied van transportverzekeringen, vergunningen en douane.

Bel ons op +31 (0)541 - 55 20 11

Of mail ons op transport@sintrex.nl

Transport aanvraag

Bestemming

Levering

Spoedtransport?

Pakket

Wat wilt u verzenden?

Opmerkingen

Uw gegevens

Transport van en naar Rusland door Sintrex

Bent u op zoek naar een professioneel en betrouwbaar bedrijf dat transport van goederen of ladingen vanuit Nederland naar Rusland verzorgt en ook andersom? Dan bent u bij transportbedrijf Sintrex op het juiste adres! Sintrex helpt u graag met het vervoeren van uw ladingen van en naar Rusland. Daarnaast regelen we naast de import en export, ook nog eens een beveiligde opslag in Rusland waar we uw lading veilig voor u opslaan. Wanneer u er voor kiest om gebruik te maken van de diensten die Sintrex u biedt, bent u verzekerd van een snel, veilig maar bovenal betrouwbaar transport naar Rusland! Hiernaast regelen wij ook douane gerelateerde zaken voor u en kunnen we de lading voor u opslaan in een veilige betrouwbare opslag. U geniet bij ons dus van drie faciliteiten onder één dak. Heeft u vragen over de diensten die we aanbieden op het gebied van transport van ladingen naar Rusland? Neem dan gerust contact met ons op. We beantwoorden graag al uw vragen.

Wat Sintrex zoal voor u kan betekenen op het gebied van transport naar Rusland

Sintrex is een organisatie van douane expediteurs voor bedrijven, dat gevestigd is in Oldenzaal en al bijna 20 jaar bestaat. We hebben al sinds onze oprichting in 1989 een goede naam opgebouwd in de wereld van de logistiek en zijn dan ook te beschouwen als een heus schakelpunt tussen bedrijfstakken. Hierdoor bieden we op verscheidene terreinen overkoepelende aansturing op de gebieden douane, goederenopslag en transport naar onder andere Rusland. Moet er een lading getransporteerd worden naar een ander land? Wij helpen u! Ook wanneer u hulp nodig heeft bij het aanvragen of invullen van importformulieren, vergunningen en verzekeringen bent u bij ons aan het juiste adres. We zorgen er immers graag voor dat u zich geen zorgen meer hoeft te maken over het papierwerk, over het transport naar Rusland of over de opslag van goederen of ladingen. Ondanks het feit dat we een relatief klein bedrijf zijn, zijn we prima in staat om zelfstandig en volledig de internationale transport naar Rusland te verzorgen.

Tegenwoordig is er naast standaard transport naar Rusland, steeds meer sprake van snelle leveringen, kleinere voorraden en kortere logistieke trajecten. Sintrex begrijpt dat sommige producten met spoed verzonden moeten worden en gaat dan ook graag met de tijd mee. Om u nog beter van dienst te kunnen zijn hebben wij een eigen koerierstak toegevoegd aan onze diensten: de ABC Koerier. Onze koerier is binnen twintig minuten aanwezig met een caddy, stationcar, kleine of grote bus en rijdt zonder overlading of tussenstops door naar de gewenste bestemming. Zo is transport naar Rusland dus versneld mogelijk! Dankzij dit spoedtransport weet u zeker dat uw lading op de snelst mogelijke manier op de eindbestemming aan komt. Meer informatie over dit spoedtransport vindt u op www.abckoerier.nl.

 

Wij ontzorgen uw bedrijf of instantie graag op de volgende gebieden:

  • Douane import
  • Douane export
  • Fiscale diensten
  • Spoedtransport
  • Opslag van goederen en ladingen

 

Wilt u meer weten over de diensten die Sintrex u aanbiedt?

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van het transport van goederen of ladingen van en naar Rusland? Neem dan contact met ons op door te bellen naar +31 (0)541 - 55 20 11 (Nederland) of +49 (0)59 24 - 85 46 (Duitsland) en vraag geheel vrijblijvend een offerte aan. U kunt ons ook bereiken door het contactformulier in te vullen. Wij helpen u graag verder.