Transport

Transport naar Rusland

Sintrex verzorgt transport en spoedtransport naar Rusland. We hebben jarenlange ervaring als internationaal transporteur en we onderscheiden ons met:

 • Snelheid
 • Spoedtransport
 • Douane formaliteiten 
 • Transportverzekeringen
 • Vergunningen 
 • (tijdelijke) goederen opslag

Vraag nu hieronder een vrijblijvende offerte aan voor transport naar Rusland.

Bel ons op +31 (0)541 - 55 20 11

Of mail ons op transport@sintrex.nl

Transport aanvraag

Bestemming

Levering

Spoedtransport?

Pakket

Wat wilt u verzenden?

Opmerkingen

Uw gegevens

Transport van en naar Rusland

Zoekt u een professioneel en betrouwbaar bedrijf dat uw transport van Nederland naar Rusland verzorgt en ook andersom? Dan is transportbedrijf Sintrex de beste keus! Sintrex vervoert ladingen van en naar Rusland en regelt de import en export. Daarnaast hebben we ook nog eens een beveiligde opslag in Rusland waar we uw lading veilig voor u opslaan.

Snel, betrouwbaar en veilig

Wanneer u er voor kiest om gebruik te maken van de diensten die Sintrex u biedt, bent u verzekerd van een snel, veilig maar bovenal betrouwbaar transport naar Rusland! Hiernaast regelen wij ook douane gerelateerde zaken voor u en kunnen we de lading voor u opslaan in een veilige betrouwbare opslag. U geniet bij ons dus van drie faciliteiten onder één dak.

Heeft u vragen over de diensten die we aanbieden op het gebied van transport van ladingen naar Rusland? Neem dan gerust contact met ons op. We beantwoorden graag al uw vragen.

Uw transportbedrijf in Rusland

Sintrex is een organisatie van douane expediteurs voor bedrijven, dat niet alleen gevestigd is in Nederland, maar ook in Moskou, Rusland. Inmiddels bestaan we al langer dan 20 jaar. We hebben sinds onze oprichting in 1989 een goede naam opgebouwd in de wereld van de logistiek. Daarom worden we beschouwd als een heus schakelpunt tussen bedrijfstakken. Hierdoor bieden we op verscheidene terreinen overkoepelende aansturing op de gebieden douane, goederenopslag en transport naar onder andere Rusland.

Ontzorging voor internationaal transport naar Rusland

Moet er een lading getransporteerd worden naar een ander land? Wij helpen u! Ook wanneer u hulp nodig heeft bij het aanvragen of invullen van importformulieren, vergunningen en verzekeringen bent u bij ons aan het juiste adres. We zorgen er immers graag voor dat u zich geen zorgen meer hoeft te maken over het papierwerk, over het transport naar Rusland of over de opslag van goederen of ladingen. Ondanks het feit dat we een relatief klein bedrijf zijn, zijn we prima in staat om zelfstandig en volledig de internationale transport naar Rusland te verzorgen.

 

Spoedtransport naar Rusland

Tegenwoordig is er naast standaard transport naar Rusland, steeds meer sprake van snelle leveringen, kleinere voorraden en kortere logistieke trajecten. Sintrex begrijpt dat sommige producten met spoed verzonden moeten worden en gaat dan ook graag met de tijd mee. Om u nog beter van dienst te kunnen zijn hebben wij een eigen koerierstak toegevoegd aan onze diensten: de ABC Koerier. Onze koerier is binnen 20 minuten aanwezig met een caddy, stationcar, kleine of grote bus en rijdt zonder overlading of tussenstops door naar de gewenste bestemming. Zo is transport naar Rusland dus versneld mogelijk! Dankzij dit spoedtransport weet u zeker dat uw lading op de snelst mogelijke manier op de eindbestemming aan komt. 

Zeevracht & luchtvracht

Wij kunnen u ook helpen met uw zeevracht en luchvracht naar Rusland. Wij werken in de belangrijkste havens van Europa met een betrouwbaar en groot netwerk van agenten. Ook op de grootste vliegvelden in Europa hebben wij een sterk netwerk opgebouwd. Zo zorgen wij dat uw zending op de plaats van bestemming aankomt. 

Alle faciliteiten onder één dak

 • Douane import
 • Douane export
 • Fiscale diensten
 • Spoedtransport
 • Opslag van goederen en ladingen

Wilt u meer weten over de diensten die Sintrex u aanbiedt?

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van het transport van goederen of ladingen van en naar Rusland? Neem dan contact met ons op door te bellen naar +31 (0)541 - 55 20 11 (Nederland) of +49 (0)59 24 - 85 46 (Duitsland) en vraag geheel vrijblijvend een offerte aan. U kunt ons ook bereiken door het contactformulier in te vullen. Wij helpen u graag verder.