Transport

Transport naar Zweden

Sintrex verzorgt al jarenlang transport naar Zweden. Onze transport service garandeert een snelle en persoonlijke levering, ongeacht de grootte van de lading. Vraag direct een vrijblijvende offerte aan!

Spoedtransport Zweden

Sintrex levert ook 24/7 spoedtransport naar Zweden. Onze koeriers kunnen binnen 20 minuten ter plekke zijn om uw spoedtransport naar Zweden te verzorgen. Om vertraging te voorkomen vindt er geen samenlading of overlading plaats en verzorgen wij uw spoedtransport persoonlijk van deur tot deur.

Fullservice dienstverlening

Naast transportdiensten verzorgen wij ook vergunningen, transportverzekeringen, opslag en douane formaliteiten.

Bel ons op +31 (0)541 - 55 20 11

Of mail ons op transport@sintrex.nl

Transport aanvraag

Bestemming

Levering

Spoedtransport?

Pakket

Wat wilt u verzenden?

Opmerkingen

Uw gegevens

Het transport naar Zweden laten verzorgen door Sintrex?

Zou u graag transport naar Zweden uitbesteden aan een bedrijf dat zich gespecialiseerd heeft op het gebied van douanezaken, transport en opslag? Maak kennis met Sintrex. Wij zijn een relatief klein bedrijf dat is opgericht in 1989, sindsdien hebben wij een goede naam opgebouwd in de wereld van transport en logistiek. Wij zijn continue op zoek naar lading en beschikbare laadcapaciteit in elke hoek van de wereld. Graag helpen we u met uw transport naar Zweden. Dankzij ons brede netwerk van transportbedrijven hebben wij altijd mensen op de juiste plek zitten, waardoor wij een optimale dienstverlening kunnen garanderen als transporteur naar Zweden. Dus bent u op zoek naar een transportbedrijf dat uw transport van of naar Zweden kan verzorgen? Dan helpt Sintrex u graag. Naast dit transport verzorgen wij ook douane formaliteiten en opslag van goederen. U geniet bij ons dus van 3 faciliteiten onder één dak. Wilt u meer weten over onze dienstverlening of de transportkosten naar Zweden? Neem gerust eens contact met ons op voor meer informatie.

De diensten van Sintrex

U kunt bij Sintrex niet alleen terecht wanneer u een oplossing zoekt voor uw transport naar Zweden, maar op veel meer gebieden zijn wij graag uw partner, namelijk:

  • Douane import, export en daarbij horende formaliteiten
  • Fiscale diensten
  • Transport naar Zweden en andere landen in Europa
  • Spoedtransport
  • Goederen en opslag

Sintrex kan bedrijven ontzorgen bij wereldwijde transporten. Wij kunnen het transport naar Zweden of diverse andere landen binnen Europa voor u uit handen nemen. Daarbij zijn we in staat stukgoed, deelpartijen en complete ladingen te vervoeren. Omdat we over een breed netwerk beschikken en u daarom ook zeetransport, luchttransport en exceptioneel transport kunnen aanbieden, zijn we als transporteur naar Zweden zeer flexibel. Waar nodig kunt u gebruik maken van onze opslagloods die gelegen is in Duitsland. Deze kan gebruikt worden voor opslag, overslag of distributie bij bijvoorbeeld wegtransport naar Zweden. Sintrex is een vrij kleine organisatie, maar kan volledig zelfstandig en onafhankelijk het transport naar of vanuit Zweden voor u verzorgen.

Over Sintrex

Sintrex verzorgt als centrale schakel tussen diverse bedrijfstakken de overkoepelende aansturing op de gebieden douane, transport en/of goederenopslag. Sintrex heeft een vestiging in Nederland en Duitsland en heeft vertegenwoordigers werken in Letland (Riga) en Rusland (Moscow). In alle andere Europese landen werken wij samen met lokale partners. De klant is bij ons altijd koning en daarom doen wij er alles aan om het internationale transport zo goed en soepel mogelijk te laten verlopen. Wanneer u kiest voor Sintrex zorgen wij dat uw zending, ter land, ter zee of in de lucht, op uw bestemming aankomt.

Vrijblijvend contact opnemen over het transport naar Zweden?

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden met betrekking tot transport van of naar Zweden? Of bent u nieuwsgierig naar één van onze andere diensten? Dan kunt u altijd telefonisch of per mail contact met ons opnemen, wij helpen u graag verder. U kunt ons bellen op +31 (0)541 – 55 20 11 (Nederland) of +49 (0)59 24 – 85 46 (Duitsland).