Transport

Transport naar Zweden

Sintrex verzorgt al jarenlang transport naar Zweden. Onze transport service garandeert een snelle en persoonlijke levering, ongeacht de grootte van de lading.

Vraag hieronder direct een vrijblijvende offerte aan voor uw transport naar Zweden!

Bel ons op +31 (0)541 - 55 20 11

Of mail ons op transport@sintrex.nl

Transport aanvraag

Bestemming

Levering

Spoedtransport?

Pakket

Wat wilt u verzenden?

Opmerkingen

Uw gegevens

Transport naar Zweden: full-service dienstverlening

Wilt u graag uw transport naar Zweden uitbesteden aan een gespecialiseerd transportbedrijf? Sintrex weet alles op het gebied van douanezaken, transport en opslag. Al vanaf 1989 hebben wij een goede naam opgebouwd in de wereld van transport en logistiek. Wij zoeken continu naar beschikbare lading en laadcapaciteit in elke hoek van de wereld. Graag helpen we u met het vervoeren van uw goederen. 

3 faciliteiten onder één dak

Dankzij ons brede netwerk van transportbedrijven hebben wij altijd mensen op de juiste plek zitten, waardoor wij een optimale dienstverlening kunnen garanderen als transporteur naar Zweden. Naast dit transport verzorgen wij ook douane formaliteiten en opslag van goederen. U geniet bij ons dus van 3 faciliteiten onder één dak. Wilt u meer weten over onze dienstverlening of de transportkosten naar Zweden? Neem gerust eens contact met ons op voor meer informatie.

Spoedtransport Zweden

Sintrex levert ook 24/7 spoedtransport naar Zweden. Onze koeriers kunnen binnen 20 minuten ter plekke zijn om uw spoedtransport naar Zweden te verzorgen. Om vertraging te voorkomen vindt er geen samenlading of overlading plaats en verzorgen wij uw spoedtransport persoonlijk van deur tot deur.

De diensten van Sintrex

U kunt bij Sintrex niet alleen terecht wanneer u een oplossing zoekt voor uw transport naar Zweden, maar op veel meer gebieden zijn wij graag uw partner, namelijk:

  • Douane import, export en daarbij horende formaliteiten
  • Fiscale diensten
  • Transport binnen en buiten Europese Unie
  • Spoedtransport
  • Goederen en opslag

Ontzorging bij wereldwijde transporten

Sintrex kan bedrijven ontzorgen bij wereldwijde transporten. Daarbij zijn we in staat stukgoed, deelpartijen en complete ladingen te vervoeren. Omdat we over een breed netwerk beschikken kunnen we u ook zeetransport, luchttransport en exceptioneel transport aanbieden. Waar nodig kunt u gebruik maken van onze opslagloods die gelegen is in Duitsland. Deze kan gebruikt worden voor opslag, overslag of distributie bij bijvoorbeeld wegtransport naar Zweden. Sintrex is een vrij kleine organisatie, maar kan volledig zelfstandig en onafhankelijk het transport voor u verzorgen.

Sterk netwerk in heel Europa

Sintrex verzorgt als centrale schakel tussen diverse bedrijfstakken de overkoepelende aansturing op de gebieden douane, transport en/of goederenopslag. Sintrex heeft een vestiging in Nederland en Duitsland en heeft vertegenwoordigers werken in Letland (Riga) en Rusland (Moscow). In alle andere Europese landen werken wij samen met lokale partners. De klant is bij ons altijd koning en daarom doen wij er alles aan om het internationale transport zo goed en soepel mogelijk te laten verlopen. Wanneer u kiest voor Sintrex zorgen wij dat uw zending, ter land, ter zee of in de lucht, op uw bestemming aankomt.

Vrijblijvend contact opnemen voor uw transport naar Zweden?

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden met betrekking tot transport van of naar Zweden? Of bent u nieuwsgierig naar één van onze andere diensten? Dan kunt u altijd telefonisch of per mail contact met ons opnemen, wij helpen u graag verder. U kunt ons bellen op +31 (0)541 – 55 20 11 (Nederland) of +49 (0)59 24 – 85 46 (Duitsland).