Douane expediteur

Heeft uw bedrijf veel te maken met de douane?

Bent u op zoek naar een douane expediteur? Wij zijn Sintrex, een internationaal transportbedrijf gespecialiseerd in transport binnen en buiten de EU. U kunt bij ons terecht voor het gehele transport. Ook import, export en beveiligde opslag valt onder onze diensten.

Wij zijn het schakelpunt tussen diverse bedrijfstakken. Onze overkoepelende aansturing gaat nar diverse terreinen. U kunt ons namelijk inschakelen voor douane advies, transport en opslag. Wij zijn gevestigd in Nederland, Duitsland, Letland en Rusland. Het internationale transport dat wij voor u verzorgen, wordt volledig zelfstandig en onafhankelijk door ons geregeld.

Sintrex: uw douane expediteur

 • Wereldwijde transporten
 • Gespecialiseerd in geconditioneerd vervoer naar Frankrijk, Duitsland, Engeland, Rusland en Italië
 • Service van hoge kwaliteit
 • Flexibiliteit, nauwkeurigheid en betrouwbaarheid
 • Spoedtransport, ook op feestdagen mogelijk
 • Soepel verloop van het transport
 • Houden ons aan de HACCP-protocollen en ATP-regelgeving
 • ATP goedgekeurde voertuigen

Neem direct contact met ons op indien u ons wilt inschakelen als douane expediteur. U kunt zeer eenvoudig contact opnemen via het contactformulier op onze website.

Neem Contact op

Snel en veilig transport

U bent bij ons verzekerd van snel, veilig en bovenal betrouwbaar transport. Ook alle douane gerelateerde zaken worden voor u door ons geregeld. De lading wordt voor u opgeslagen in een veilige en betrouwbare opslag. Bij ons geniet u dus van meerdere faciliteiten onder één dak.

Wij helpen u bij het vervoeren van uw lading naar een ander land.

Het maakt voor ons niet uit of dit binnen, of buiten de EU is. Ook wanneer u hulp nodig heeft bij importformulieren, vergunningen en verzekeren, staan wij voor u klaar.

Transport naar diverse landen

U kunt bij ons terecht voor transport van en naar diverse landen binnen Europa. Lees meer over het transport naar de volgende landen:

Wij zijn volledig zelfstandig, onafhankelijk en strikt neutraal. Doordat wij met een groot netwerk werken, kunnen wij ook zeevracht en luchtvracht aanbieden. Ook sneltransport is mogelijk via ons bedrijf. Wij kunnen pallets, stukgoederen, deelladingen, complete partijen en containers. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden omtrent uw zending.

Onze diensten

icon-advantage
Volledig verzorgd transport naar bestemmingen over de hele wereld
icon-advantage
Logistiek dienstverlener voor douane import en export
icon-advantage
Fiscale diensten
icon-advantage
Geconditioneerd vervoer
icon-advantage
Groupage
icon-advantage
Spoedtransport
icon-advantage
Parters in bestemmingen in Oost-Europa en Rusland
icon-advantage
Opslag van goederen en ladingen

Opslag van goederen

Wij hebben sinds 2009 een eigen opslagloods. Deze ligt in Gildehaus in Duitsland. Hiermee zijn wij in staat om tijdelijk goederen op te slaan. Deze beveiligde opslag is geschikt voor distributie, inpakken, ompakken en uitpakken van goederen. In de opslag kunnen ongeveer 2.000 pallets geplaatst worden. Daarnaast is er ook plaats voor grote pakketten. De beveiligde opslag is klasse 4 met 4 laaddocks. Twee hiervan zijn overheid inrijdocks.

Uw organisatie staat bij ons centraal. Wij denken altijd met u mee en verlenen flexibele en creatieve dienstverlening. We zijn actief sinds 1989 als douane expediteur voor bedrijven. Wij beschikken dus over veel ervaring op onze dienstgebieden.

Neem direct contact met ons op

Wilt u ons inschakelen als douane expediteur?

Neem dan direct contact met ons op. Wij gaan graag samen met u kijken naar de mogelijkheden. U neemt zeer eenvoudig contact op door het contactformulier op de website in te vullen. Uiteraard zijn wij ook telefonisch te bereiken.

Alle contactgegevens
 • Binnen 20 minuten op locatie
 • Zonder tussenstops
 • Grote & kleine pakketten
 • Beveiligde opslag
 • Actief sinds 1989