Transport naar

Zwitserland

Zwitserland

Sintrex heeft jarenlange ervaring opgebouwd in het verzorgen van transport naar Zwitserland. Als internationaal transporteur onderscheiden wij ons met snelheid, spoedtransport (binnen 20 minuten op locatie), douane formaliteiten en (tijdelijk) goederen opslag.

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan voor transport naar Zwitserland.

Offerte formulier

Dank U! Uw offerte aanvraag is succesvol verzonden. U hoort spoedig van ons.

icon-error
Hé! Er ging iets mis. Controleer s.v.p. uw invoer en probeer het nogmaals.

Transport van en naar Zwitserland uitbesteden?

Zoekt u een bedrijf dat transport naar Zwitserland voor u kan verzorgen? Dan bent u bij Sintrex Transport Service bv geheel aan het juiste adres. Wij zoeken continu naar lading en beschikbare laadcapaciteit in elke hoek van de wereld, zo ook in Zwitserland! Dankzij ons brede netwerk van transportbedrijven hebben wij altijd mensen op de juiste plek zitten, waardoor wij u een optimale dienstverlening kunnen garanderen.

U kunt rekenen op Sintrex als uw transportpartner

Onze mensen zijn betrouwbaar en nauwkeurig en denken graag met u mee. Wanneer u kiest voor Sintrex Transport Service bv, zorgen wij dat uw zending, ter land, ter zee of in de lucht, op uw bestemming aankomt. Zowel binnen als buiten Europa. Op ons kunt u bouwen.

Over Sintrex 

Wanneer u uw transport naar Zwitserland laat verzorgen door Sintrex Transport Service bv, dan kunt u rekenen op een betrouwbare partner! Sintrex Transport Service bv is een relatief klein bedrijf dat opgericht is in 1989. Wij zijn een centrale schakel tussen verschillende bedrijfstakken en verzorgen overkoepelende aansturing op de gebieden douane, transport en/of goederenopslag. Sintrex Transport Service bv heeft diverse vestigingen over de wereld. Zo treft u ons in Nederland, Duitsland, Letland en Rusland. In alle andere Europese landen werken wij samen met lokale partners.

Altijd de beste service 

Sintrex Transport Service bv staat voor service; en dát vergeten onze klanten niet. De klant is bij ons koning en wij doen er alles aan om het internationale transport zo soepel mogelijk te laten verlopen. Daar plukt u de vruchten van. Onze missie; zorgen dat u tevreden bent over onze transport naar Zwitserland

 

Diensten van Sintrex

Naast dat wij graag uw transport naar Zwitserland verzorgen, kunt u bij ons voor nog een tal aan andere diensten terecht. Bekijk onderstaande voorbeelden maar;

Zee- en luchtvracht

Naast alle eerder genoemde diensten, kunnen wij u ook helpen met bijvoorbeeld het transporteren van goederen naar Zwitserland via zee of bijvoorbeeld in de lucht. Geef gerust uw wensen door. Wij denken graag met u mee en bekijken samen met u de mogelijkheden. U kunt van ons flexibiliteit, creativiteit, betrouwbaarheid en uiterste nauwkeurigheid verwachten. Op Sintrex Transport Service bv kunt u rekenen!

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Wilt u gebruikmaken van ons internationale transport naar Zwitserland? Sintrex Transport Service bv staat graag voor u klaar. Vul hierboven het offerteformulier in en ontdek wat de kosten zullen worden voor uw transport. Wij helpen u van harte verder.

Heeft u vragen?

Wilt u graag dat Sintrex uw transport naar Zwitserland uit handen neemt of heeft u interesse in één van onze andere diensten? Neemt u dan gerust eens contact met ons op. Wij helpen u graag.

Ons Transport Team

NederlandEnglishDeutschFrançaisрусский

Svetlana van Diejen

Declarant

NederlandEnglishDeutschFrançaisрусский

Hugo Segerink

Directeur

Vragen over uw transport of bestemming?

We staan klaar voor uw vragen

Bel nu +31 (0)541 - 55 20 11

Meer Sintrex Services

Meer dan alleen transport

Lees Meer

Koelvriestransport

Koud of warm, daar worden wij niet warm of koud van. Sintrex Koelvriestransport.

icon-benefit
Nationaal & Internationaal
Lees Meer

Spoedtransport

Met spoed op alle Europese wegen met Sintrexpress. Met afstand de beste.

icon-benefit
Lees Meer

Neutralisatie & Vergunningen

Niet zozeer douanetechnisch maar vaak interessant voor een goed logistiek traject is de neutralisatie van documenten.

icon-benefit
CMR, facturen en paklijsten opmaken