Transport naar

Turkmenistan

Turkmenistan

Sintrexverzorgt transport en spoedtransport naar Turkmenistan.Dankzij onze jarenlange ervaring als internationaal transporteur kunt u rekenen op veilig transport van deur tot deur. Ongeacht de grootte van de lading.

Offerte formulier

Dank U! Uw offerte aanvraag is succesvol verzonden. U hoort spoedig van ons.

icon-error
Hé! Er ging iets mis. Controleer s.v.p. uw invoer en probeer het nogmaals.

Transport Turkmenistan uitbesteden?

Zoekt u een betrouwbaar transportbedrijf voor uw transport naar Turkmenistan? Sintrex vervoert uw lading snel en veilig. We hebben jarenlange ervaring in de transport- en logistiekwereld. Continu zoeken we naar beschikbare laadcapaciteit in iedere hoek van de wereld. Sintrex ontzorgt in transport zowel binnen als buiten de Europese Unie. Dankzij ons grote netwerk kunnen wij ladingen en beschikbare vervoersmiddelen optimaal samenbrengen.

Kiest u voor Sintrex voor het vervoeren van uw transport naar Turkmenistan? Dan kunt u rekenen op een veilig, betrouwbaar en snel transport. 
 

Professionele partners door heel Europa

Sintrex is een relatief klein bedrijf dat is opgericht in 1989. Naast onze vestigingen in Nederland en Duitsland, hebben wij vertegenwoordigers werken in Letland en Rusland. Wij werken in alle landen van Europa met professionele lokale partners. Doordat wij partners op de juiste plekken hebben kunnen wij u altijd een optimale dienstverlening en persoonlijk contact garanderen.

 

Internationaal transport naar Turkmenistan

De klant is bij Sintrex altijd koning. Wij doen er alles aan om het internationale transport zo goed en soepel mogelijk te laten verlopen. Naast het transport kunnen wij ook de import en export van en naar Turkmenistan verzorgen. 

Spoedtransport Turkmenistan

Ook wanneer u met spoed iets wilt laten bezorgen zijn wij u graag van dienst. Sintrex heeft een eigen koerierstak toegevoegd aan haar diensten, genaamd: ABC Koerier. Onze koerier is binnen twintig minuten aanwezig met een caddy, stationcar, kleine of grote bus en rijdt zonder tussenstops door naar de gewenste bestemming. Zo kunnen wij u nog flexibeler en sneller van dienst zijn. Lees hier meer over ons spoedtransport.

Ons Transport Team

NederlandEnglishDeutschFrançaisрусский

Svetlana van Diejen

Declarant

NederlandEnglishDeutschFrançaisрусский

Hugo Segerink

Directeur

Vragen over uw transport of bestemming?

We staan klaar voor uw vragen

Bel nu +31 (0)541 - 55 20 11

Meer Sintrex Services

Meer dan alleen transport

Lees Meer

Koelvriestransport

Koud of warm, daar worden wij niet warm of koud van. Sintrex Koelvriestransport.

icon-benefit
Nationaal & Internationaal
Lees Meer

Spoedtransport

Met spoed op alle Europese wegen met Sintrexpress. Met afstand de beste.

icon-benefit
Lees Meer

Neutralisatie & Vergunningen

Niet zozeer douanetechnisch maar vaak interessant voor een goed logistiek traject is de neutralisatie van documenten.

icon-benefit
CMR, facturen en paklijsten opmaken