Inklaring douane

Inklaring douane

Wanneer u goederen laat verzenden wilt u natuurlijk dat deze zonder problemen door de douane komen. Als u kiest voor Sintrex als uw partner dan dragen wij zorg voor de inklaring bij de douane.

Bij inklaring wordt het voorafgaande document aangezuiverd en afgewerkt. Na het bericht ‘Toestemming tot Wegvoering’ mag de zending worden gelost.

Sintrex verzorgt snel en accuraat uw:

Sintrex

icon-advantage
Sinds 1989

Sinds onze oprichting in 1989 hebben wij een goede naam opgebouwd in de wereld van transport en logistiek. Wij zijn continue op zoek naar lading en de beschikbare laadcapaciteit in elke hoek van de wereld en proberen deze twee variabelen op een zo efficiënt mogelijke manier bij elkaar te brengen.

icon-advantage
Wij hebben vestigingen in Nederland, Duitsland, Letland en Rusland.

In alle andere Europese landen werken wij samen met lokale partners. Doordat wij op de juiste plek de juiste mensen hebben, kunnen wij u altijd een optimale dienstverlening en persoonlijk contact garanderen.

Spoedtransport

Wilt u iets met spoed laten bezorgen? Ook dan zijn wij u graag van dienst. Wij hebben onze eigen koerierstak toegevoegd aan onze diensten, genaamd: Sintrexpress.

Binnen 20 minuten is onze koerier op de gewenste plek aanwezig met een caddy, stationcar, kleine of grote bus en rijdt deze zonder tussenstops door naar de gewenste bestemming. Op deze manier kunnen wij u nog sneller en flexibeler van dienst zijn.

Meer weten
  • Binnen 20 minuten op locatie
  • Zonder tussenstops
  • Grote & kleine pakketten