Transport naar

Italië

Italië

Bij Sintrex kunt u terecht voor spoedtransport naar Italie. Of het nou gaat om een kleine of zeer grote lading, voor transport naar Italie bent u bij ons aan het juiste adres. Voor het reguliere transport kunt u terecht op onze transportafdeling van Sintrex. 

Spoedtransport Italie

U kunt ons ook inschakelen voor spoedtransport naar Italie. Onze koeriers kunnen binnen 20 minuten ter plekke zijn en uw lading, zonder omlading of samenlading, van deur tot deur snel naar Italie transporteren.

Vraag een offerte aan

Dank U! Uw offerte aanvraag is succesvol verzonden. U hoort spoedig van ons.

icon-error
Hé! Er ging iets mis. Controleer s.v.p. uw invoer en probeer het nogmaals.

Transport naar Italië uitbesteden

Bent u op zoek naar een bedrijf om transport van of naar Italië aan uit te besteden? Maak dan kennis met Sintrex. Sintrex helpt u graag met uw transport, zowel binnen als buiten de Europese Unie. Wij ontzorgen u voor uw gehele transport, inclusief import en export en kunnen u ook beveiligde opslag bieden. Wanneer u kiest voor Sintrex wat betreft uw transport van of naar Italië bent u verzekerd van een snel, veilig en betrouwbaar transport. Hiernaast verzorgen wij ook douane formaliteiten en opslag van goederen. U geniet bij ons dus van 3 faciliteiten onder één dak.

Over transport en spoedtransport

De bedrijfsvoering van Sintrex richt zich gedeeltelijk op het verzorgen van transport van en naar Italie, maar natuurlijk ook alle andere landen binnen de Europese Unie en Engeland. Wij kunnen stukgoed, deelpartijen en complete ladingen transporteren. Omdat we over een breed netwerk beschikken, hebben we ook vervoer tot onze beschikking voor exceptioneel transport.

Sintrex is dus zeer flexibel wat betreft het soort lading dat we voor u kunnen transporteren.

Verder hebben we nog de beschikking over opslagloodsen en hebben we ook de kennis in huis om douane formaliteiten in orde te maken.

Sintrex heeft ook een eigen koeriersbedrijf opgericht. Met Sintrexpress kunnen we u spoedtransport aanbieden. We kunnen binnen 20 minuten aanwezig zijn bij uw laadplek en direct na het laden het spoedtransport voor u verzorgen. Ook met ons spoedtransport zijn we flexibel wat betreft de lading: zowel het vervoeren van kleine als grote ladingen is mogelijk. Sintrexpress staat 24/7 tot uw beschikking.

Over Sintrex

Sintrex verzorgt als centrale schakel tussen diverse bedrijfstakken de overkoepelende aansturing op de gebieden douane, transport en/of goederenopslag. Sintrex heeft een vestiging in Nederland en Duitsland en heeft vertegenwoordigers werken in Letland (Riga) en Rusland (Moscow). Daarnaast hebben wij een dekkend netwerk van partners in alle Europese landen. Met de juiste mensen op de juiste plek garanderen wij u een persoonlijk contact en een optimale dienstverlening. Onze mensen denken dan ook graag met u mee en zijn uiterst nauwkeurig en betrouwbaar.

Sinds onze oprichting in 1989 hebben wij een goede naam opgebouwd in de wereld van transport en logistiek. Sintrex is continue op zoek naar lading en de beschikbare laadcapaciteit in iedere hoek van de wereld. Kenmerken van onze dienstverlening zijn:

Contact opnemen

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden met betrekking tot transport van of naar Italië? Of bent u nieuwsgierig naar één van onze andere diensten? Dan kunt u contact met ons opnemen door te bellen of te mailen. Wij helpen u graag verder! Ook kunt u het contactformulier invullen. Wij nemen vervolgens zo snel als mogelijk contact met u op.

Ons Transport Team

NederlandEnglishDeutschFrançaisрусский

Svetlana van Diejen

Declarant

NederlandEnglishDeutschFrançaisрусский

Hugo Segerink

Directeur

Vragen over uw transport of bestemming?

We staan klaar voor uw vragen

Bel nu +31 (0)541 - 55 20 11

Meer Sintrex Services

Meer dan alleen transport

Lees Meer

Koelvriestransport

Koud of warm, daar worden wij niet warm of koud van. Sintrex Koelvriestransport.

icon-benefit
Nationaal & Internationaal
Lees Meer

Spoedtransport

Met spoed op alle Europese wegen met Sintrexpress. Met afstand de beste.

icon-benefit
Lees Meer

Neutralisatie & Vergunningen

Niet zozeer douanetechnisch maar vaak interessant voor een goed logistiek traject is de neutralisatie van documenten.

icon-benefit
CMR, facturen en paklijsten opmaken