Transport naar

Oekraïne

Oekraïne

Sintrex verzorgt transport naar Oekraïne. We hebben jarenlange ervaring als internationaal transporteur en we onderscheiden ons met snelheid, spoedtransport, douaneformaliteiten en (tijdelijk) goederen opslag.

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan voor transport naar Oekraïne.

Overige diensten

Wij verzorgen niet alleen transport en spoedtransport naar diverse landen zoals Oekraïne. U kunt bij ons ook terecht voor opslag en het afhandelen van formaliteiten op het gebied van trasnportverzekeringen, vergunningen en douane.

Offerte formulier

Dank U! Uw offerte aanvraag is succesvol verzonden. U hoort spoedig van ons.

icon-error
Hé! Er ging iets mis. Controleer s.v.p. uw invoer en probeer het nogmaals.

Transport Oekraïne

Bent u op zoek naar een transportbedrijf dat u met uw transport helpt, zowel binnen als buiten de Europese Unie? Dan bent u bij Sintrex aan het juiste adres. Wij ontzorgen u voor uw gehele transport, inclusief import en export en kunnen u ook beveiligde opslag bieden. Wanneer u kiest voor Sintrex wat betreft uw transport van of naar Oekraïne bent u verzekerd van een snel, veilig en betrouwbaar transport.

Over Sintrex

Sintrex is een relatief klein bedrijf dat opgericht is in 1989. Wij zijn een centrale schakel tussen verschillende bedrijfstakken en verzorgen overkoepelende aansturing op de gebieden douane, transport en/of goederenopslag. Wij zijn altijd op zoek naar lading en de beschikbare laadcapaciteit in iedere hoek van de wereld. Deze twee variabelen proberen we op een zo bekwaam mogelijke manier bij elkaar te brengen. Sintrex heeft een vestiging in Nederland en Duitsland en heeft vertegenwoordigers werken in Letland (Riga) en Rusland (Moscow). Daarnaast hebben wij een dekkend netwerk van partners in alle Europese landen. Met de juiste mensen op de juiste plek garanderen wij u een optimale dienstverlening en persoonlijk contact. Diensten waarvoor u bij ons terecht kunt zijn:

 

Service

Sintrex staat voor service en dat vergeten onze klanten niet. De klant is bij ons koning en wij doen er alles aan om het internationale transport zo soepel mogelijk te laten verlopen. Al onze medewerkers denken graag met u mee en zijn flexibel, creatief, betrouwbaar en uiterst nauwkeurig. Precies wat u wenst voor uw transport van of naar Oekraïne.

Offerte aanvragen

Wilt u graag meer informatie over de mogelijkheden van het transport naar Oekraïne? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan.

Ons Transport Team

NederlandEnglishDeutschFrançaisрусский

Svetlana van Diejen

Declarant

NederlandEnglishDeutschFrançaisрусский

Hugo Segerink

Directeur

Vragen over uw transport of bestemming?

We staan klaar voor uw vragen

Bel nu +31 (0)541 - 55 20 11

Meer Sintrex Services

Meer dan alleen transport

Lees Meer

Koelvriestransport

Koud of warm, daar worden wij niet warm of koud van. Sintrex Koelvriestransport.

icon-benefit
Nationaal & Internationaal
Lees Meer

Spoedtransport

Met spoed op alle Europese wegen met Sintrexpress. Met afstand de beste.

icon-benefit
Lees Meer

Neutralisatie & Vergunningen

Niet zozeer douanetechnisch maar vaak interessant voor een goed logistiek traject is de neutralisatie van documenten.

icon-benefit
CMR, facturen en paklijsten opmaken