Internationaal transportbedrijf

Internationaal transportbedrijf Sintrex de Poppe

Een internationaal transportbedrijf gezocht? Voor de transport voor goederen, of voor opslag? Wij verzorgen graag uw transport voor zowel binnen als buiten de EU. Daarbij kunt u ten alle tijde rekenen op een gehele ontzorging omtrent transport, inclusief bijkomstigheden zoals douane formaliteiten. Tevens bieden we beveiligde opslag aan.

Uw tevredenheid is bij ons prioriteit nummer één.

Want u als klant bent altijd koning. Daarom werken we 24 uur per dag, 6 dagen per week. Reken op een volledig zelfstandig, onafhankelijk en strikt neutraal internationaal transportbedrijf.

Wij zijn een alles in één internationaal transportbedrijf

Schakel vandaag nog onze professionele hulp in en ervaar de voordelen zelf. Wilt u meer weten over wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op en vraag een offerte aan.

Dank u! Uw offerte aanvraag is succesvol verzonden! U hoort spoedig van ons.

icon-error
AI! Er ging iets mis. Controleer uw ingevoerde gegevens en probeer het s.v.p. nogmaals.

Alles in één internationaal transportbedrijf

Als internationaal transportbedrijf verzorgen we het internationale transport naar allerlei landen binnen en buiten Europa. Omdat de wereld wat dat betreft steeds toegankelijker wordt, breiden wij ons bedrijf voortdurend uit.

Met name rondom de transport naar Duitsland, Frankrijk en Rusland hebben wij een specialisatie. In principe kunnen wij alles voor u transporteren als uw internationaal transportbedrijf. Maar wij kunnen u ook voorzien in de opslag, ten behoeve van distributie. Wij zijn u graag van dienst met alles op het gebied van logistiek:

Rondmaken van douane documenten en formaliteiten

Wij zijn u graag van dienst met alles wat maar te maken heeft met douane formaliteiten. Daarbij is het uitgangspunt om in korte tijd goede documenten op te stellen. Hier heeft ons team meer dan 30 jaar ervaring mee. Daardoor bent u verzekerd van een zending zonder oponthoud.

Ruim 20 jaar ervaring met internationaal transport

Wanneer u zoekt naar een kwalitatief goed internationaal transportbedrijf, moet u bij Sintrex Transport Service zijn. We zijn opgericht in 1989! Sinds de start hebben wij een goede naam weten op te bouwen binnen de branche. Vele tevreden klanten gingen u voor! Wij zijn continue op zoek naar lading en de beschikbare laadcapaciteit. Waar dan ook ter wereld. Daarom beschikken wij over meerdere vestigingen. Wij willen deze twee variabelen op een zo efficiënt mogelijke manier bij elkaar brengen.

icon-advantage
Sinds 1989

Sinds onze oprichting in 1989 hebben wij een goede naam opgebouwd in de wereld van transport en logistiek. Wij zijn continue op zoek naar lading en de beschikbare laadcapaciteit in elke hoek van de wereld en proberen deze twee variabelen op een zo efficiënt mogelijke manier bij elkaar te brengen.

icon-advantage
Wij hebben vestigingen in Nederland, Duitsland, Letland en Rusland.

In alle andere Europese landen werken wij samen met lokale partners. Doordat wij op de juiste plek de juiste mensen hebben, kunnen wij u altijd een optimale dienstverlening en persoonlijk contact garanderen.

Optimale dienstverlening van een klein team

Het team van ons internationaal transportbedrijf bestaat uit een handjevol mensen die u altijd voorzien van persoonlijk contact en de meest optimale dienstverlening. Hierbij luisteren we goed naar uw wensen en behoeften. Wij staan voor:

  • Flexibiliteit
  • Creativiteit
  • Betrouwbaarheid
  • Nauwkeurigheid
  • Zelfstandigheid

Transport naar de Baltische staten of Rusland

De hoofdvestiging van ons kantoor is gevestigd in De Poppe, in de buurt van Oldenzaal en het Duitse Bad Bentheim.

Ook hebben we een kantoor dat gevestigd is op luchthaven Riga Airport. We zijn hier niet alleen gevestigd voor de handel van en naar Letland, maar ook voor de overige twee Baltische staten.

Het kantoor in Moskou houdt zich bezig met het inplannen van transport vanuit en naar Rusland of andere landen in Oost-Europa. Daarnaast wordt het douanetraject hier uitbesteed aan specialisten en tussenpersonen.

Wij zijn continue opzoek naar efficiënte ladingen en beschikbare laadcapaciteit in elke hoek van de wereld.

Transport aan een internationaal transportbedrijf uitbesteden

Wilt u gebruik maken van ons internationaal transportbedrijf? Neem contact met ons op voor meer informatie, of vraag een vrijblijvende offerte aan. Vul ons contactformulier in of neem telefonisch contact op.

Contact Opnemen
  • Binnen 20 minuten op locatie
  • Zonder tussenstops
  • Grote & kleine pakketten