Inklaring douane

Sintrex helpt u snel de grens over en nauwkeurig

Inklaring douane

Wanneer u goederen laat verzenden wilt u natuurlijk dat deze zonder problemen door de douane komen. Als u kiest voor Sintrex als uw partner dan dragen wij zorg voor de inklaring bij de douane. Bij inklaring wordt het voorafgaande document aangezuiverd en afgewerkt. Na het bericht ‘Toestemming tot Wegvoering’ mag de zending worden gelost. Sintrex verzorgt snel en accuraat uw import, export, transit en inklaring.

Sintrex

Sinds onze oprichting in 1989 hebben wij een goede naam opgebouwd in de wereld van transport en logistiek. Wij zijn continue op zoek naar lading en de beschikbare laadcapaciteit in elke hoek van de wereld en proberen deze twee variabelen op een zo efficiënt mogelijke manier bij elkaar te brengen. Wij hebben vestigingen in Nederland, Duitsland, Letland en Rusland. In alle andere Europese landen werken wij samen met lokale partners. Doordat wij op de juiste plek de juiste mensen hebben, kunnen wij u altijd een optimale dienstverlening en persoonlijk contact garanderen. Dit ziet u terug in onze diensten:

Spoedtransport

Wilt u iets met spoed laten bezorgen? Ook dan zijn wij u graag van dienst. Wij hebben onze eigen koerierstak toegevoegd aan onze diensten, genaamd: ABC Koerier. Binnen 20 minuten is onze koerier op de gewenste plek aanwezig met een caddy, stationcar, kleine of grote bus en rijdt deze zonder tussenstops door naar de gewenste bestemming. Op deze manier kunnen wij u nog sneller en flexibeler van dienst zijn.

Contact opnemen

Heeft u interesse in onze dienstverlening en kunt u wel wat hulp gebruiken wat betreft de inklaring douane Contact Opnemen

Sintrex Transport
Bel direct