Sintrex helpt u snel de grens over en nauwkeurig

Internationaal transportbedrijf nodig?

Heeft u een internationaal transportbedrijf nodig? Zoek dan niet verder! U bent bij Sintrex Transport Service bv geheel aan het juiste adres. Wij verzorgen graag uw transport voor zowel binnen als buiten de EU. U kunt rekenen op een gehele ontzorging omtrent transport, inclusief import of export. Tevens kunnen we u ook beveiligde opslag aanbieden! Dat u tevreden bent, is bij ons prioriteit nummer één. Want u als klant bent altijd koning. U kunt er dan ook van op aan dat onze medewerkers er alles aan doen om de chauffeurs zo spoedig mogelijk van de juiste documentatie te voorzien. Om dit voor elkaar te krijgen werken wij 24 uur per dag, 6 dagen per week. Reken op een volledig zelfstandig, onafhankelijk en strikt neutraal internationaal transportbedrijf!

Ons internationaal transportbedrijf

Wanneer u zoekt naar een kwalitatief goed internationaal transportbedrijf, dan bent u bij Sintrex Transport Service bv geheel aan het juiste adres. Wie zijn we? Sintrex Transport Service bv is opgericht in 1989. We gaan dus al een tijdje mee! Sinds de start hebben wij een goede naam weten op te bouwen binnen de branche. Vele tevreden klanten gingen u voor! Wij zijn continue op zoek naar lading en de beschikbare laadcapaciteit; waar dan ook ter wereld. Wij willen deze twee variabelen op een zo efficiënt mogelijke manier bij elkaar brengen. Het team van ons internationaal transportbedrijf bestaat uit een handjevol mensen die u altijd voorzien van persoonlijk contact en de meest optimale dienstverlening. Wij luisteren hierbij goed naar uw wensen en behoeften. Daar spelen wij direct op in met onze flexibiliteit en creativiteit. Bovenal zijn wij zeer betrouwbaar en werken we altijd nauwkeurig. Ons bedrijf heeft vier vestigingen in vier verschillende landen. Zo treft u ons in De Poppe aan in Nederland, in Bad Bentheim in Duitsland, in Riga in Letland en in Rusland hebben wij een vestiging in Moskou!

Internationaal transportbedrijf; ook voor spoed!

Wij van Sintrex Transport Service bv verzorgen graag de internationale transport naar allerlei landen binnen en buiten Europa. Omdat de wereld wat dat betreft steeds toegankelijker wordt, breiden wij ons bedrijf voortdurend uit. Met name rondom de transport naar Duitsland, Frankrijk en Rusland hebben wij een specialisatie. In principe kunnen wij alles voor u transporteren als uw internationaal transportbedrijf. Denk aan pallets, stukgoederen, deelladingen, complete partijen maar ook containers. U vraagt; wij draaien. Wilt u uw goederen tijdelijk opslaan en distribueren? Dat kan! Hiervoor hebben wij opslagloodsen. Maar naast goederen die over land reizen, kunnen we u ook helpen rondom zeevracht, luchtvracht en spoedtransport

Bent u nieuwsgierig geworden?

Wilt u gebruikmaken van ons internationaal transportbedrijf? Sintrex Transport Service bv staat graag voor u klaar. Wilt u liever eerst nog wat informatie ontvangen? Bijvoorbeeld over de internationaal transport prijzen die wij hanteren? Dat kan! Neem gerust contact met ons op. Bijvoorbeeld door ons contactformulier in te vullen of door ons te bellen. Wij helpen u van harte verder.

Contact Opnemen
Sintrex Transport
Bel direct