Sintrex helpt u snel de grens over en nauwkeurig

Internationaal transportbedrijf nodig?

Heeft u een internationaal transportbedrijf nodig? Voor de transport voor goederen, of voor opslag? De medewerkers van Sintrex Transport Service bv helpen u graag verder. Wij verzorgen graag uw transport voor zowel binnen als buiten de EU. U kunt ten alle tijde rekenen op een gehele ontzorging. Omtrent transport, inclusief import of export. Tevens kunnen we u ook beveiligde opslag aanbieden! Dat u tevreden bent, is bij ons prioriteit nummer één. Want u als klant bent altijd koning. Wij werken 24 uur per dag, 6 dagen per week. Reken op een volledig zelfstandig, onafhankelijk en strikt neutraal bedrijf!

Wij zijn een alles in één internationaal transportbedrijf

Schakel vandaag nog onze professionele hulp in en ervaar de voordelen zelf! Wilt u meer weten over wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op.

Alles in één transportbedrijf

Wij van Sintrex Transport Service bv verzorgen graag de internationale transport naar allerlei landen binnen en buiten Europa. Omdat de wereld wat dat betreft steeds toegankelijker wordt, breiden wij ons bedrijf voortdurend uit. Met name rondom de transport naar Duitsland, Frankrijk en Rusland hebben wij een specialisatie. In principe kunnen wij alles voor u transporteren als uw internationaal transportbedrijf. Maar wij kunnen u ook voorzien in de opslag! Wij zijn u graag van dienst met:

Internationaal transportbedrijf Europese landen

Sintrex verzorgt transport en spoedtransport naar de volgende landen in Europa:

Wij maken goede documenten in korte tijd

Wij zijn u graag van dienst met alles wat maar te maken heeft met douane formaliteiten. Ons uitgangspunt? Om in korte tijd goede documenten te maken. Ons team heeft meer dan 30 jaar ervaring. Hierdoor bent u verzekerd van een zending zonder oponthoud.

  • Import
  • Export
  • Transit
  • Fiscale diensten
  • Douane formaliteiten

Al sinds 1989 een heus begrip

Wanneer u zoekt naar een kwalitatief goed internationaal transportbedrijf, moet u bij Sintrex Transport Service zijn. We zijn opgericht in 1989! Sinds de start hebben wij een goede naam weten op te bouwen binnen de branche. Vele tevreden klanten gingen u voor! Wij zijn continue op zoek naar lading en de beschikbare laadcapaciteit. Waar dan ook ter wereld. Daarom beschikken wij over meerdere vestigingen. Wij willen deze twee variabelen op een zo efficiënt mogelijke manier bij elkaar brengen.

Optimale dienstverlening van een klein team

Het team van ons internationaal transportbedrijf bestaat uit een handjevol mensen die u altijd voorzien van persoonlijk contact en de meest optimale dienstverlening. Wij luisteren hierbij goed naar uw wensen en behoeften. Wij staan voor:

  • Flexibiliteit
  • Creativiteit
  • Betrouwbaarheid
  • Nauwkeurigheid
  • Zelfstandigheid

Hoofdvestiging in de Poppe, nabij Bad Bentheim

De hoofdvestiging van ons kantoor is gevestigd in De Poppe, in de buurt van Oldenzaal en het Duitse Bad Bentheim. Op 1 km afstand van ons hoofdkantoor is onze loods gevestigd.

Luchthaven Riga Airport

We zijn hier niet alleen gevestigd voor de handel van en naar Letland, maar ook voor de overige 2 Baltische Staten die naast Letland liggen. Het kantoor is gevestigd op luchthaven Riga Airport.

Ons kantoor in Moskou

Het kantoor in Moskou houdt zich bezig met het inplannen van transporten. Daarnaast wordt het douanetraject uitbesteed aan specialisten en tussenpersonen.

Wij zijn continue opzoek naar efficiënte ladingen en beschikbare laadcapaciteit in elke hoek van de wereld

Maak gebruik van onze diensten

Wilt u gebruik maken van ons internationaal transportbedrijf? Sintrex Transport Service bv staat graag voor u klaar. Wilt u liever eerst nog wat informatie ontvangen? Bijvoorbeeld over de internationaal transport prijzen die wij hanteren? Dat kan! Neem gerust contact met ons op. Bijvoorbeeld door ons contactformulier in te vullen of door ons te bellen. Wij helpen u van harte verder.

Contact Opnemen
Sintrex Transport
Bel direct