Transport

Transport naar Oekraïne

Sintrex verzorgt transport naar Oekraïne. We hebben jarenlange ervaring als internationaal transporteur en we onderscheiden ons met snelheid, spoedtransport, douaneformaliteiten en (tijdelijk) goederen opslag.

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan voor transport naar Oekraïne.
 

Overige diensten

Wij verzorgen niet alleen transport en spoedtransport naar diverse landen zoals Oekraïne. U kunt bij ons ook terecht voor opslag en het afhandelen van formaliteiten op het gebied van trasnportverzekeringen, vergunningen en douane.

Bel ons op +31 (0)541 - 55 20 11

Of mail ons op transport@sintrex.nl

Transport aanvraag

Bestemming

Levering

Spoedtransport?

Pakket

Wat wilt u verzenden?

Opmerkingen

Uw gegevens

Transport Oekraïne

Bent u op zoek naar een transportbedrijf dat u met uw transport helpt, zowel binnen als buiten de Europese Unie? Dan bent u bij Sintrex aan het juiste adres. Wij ontzorgen u voor uw gehele transport, inclusief import en export en kunnen u ook beveiligde opslag bieden. Wanneer u kiest voor Sintrex wat betreft uw transport van of naar Oekraïne bent u verzekerd van een snel, veilig en betrouwbaar transport.

Over Sintrex

Sintrex is een relatief klein bedrijf dat opgericht is in 1989. Wij zijn een centrale schakel tussen verschillende bedrijfstakken en verzorgen overkoepelende aansturing op de gebieden douane, transport en/of goederenopslag. Wij zijn altijd op zoek naar lading en de beschikbare laadcapaciteit in iedere hoek van de wereld. Deze twee variabelen proberen we op een zo bekwaam mogelijke manier bij elkaar te brengen. Sintrex heeft een vestiging in Nederland en Duitsland en heeft vertegenwoordigers werken in Letland (Riga) en Rusland (Moscow). Daarnaast hebben wij een dekkend netwerk van partners in alle Europese landen. Met de juiste mensen op de juiste plek garanderen wij u een optimale dienstverlening en persoonlijk contact. Diensten waarvoor u bij ons terecht kunt zijn:

 

Service

Sintrex staat voor service en dat vergeten onze klanten niet. De klant is bij ons koning en wij doen er alles aan om het internationale transport zo soepel mogelijk te laten verlopen. Al onze medewerkers denken graag met u mee en zijn flexibel, creatief, betrouwbaar en uiterst nauwkeurig. Precies wat u wenst voor uw transport van of naar Oekraïne.

Offerte aanvragen

Wilt u graag meer informatie over de mogelijkheden van het transport naar Oekraïne? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan. Voor verdere vragen kunt u altijd even bellen naar +31 (0)541 - 55 20 11 (Nederland) of +49 (0)59 24 - 85 46 (Duitsland) of mailen naar transport@sintrex.nl. Wij helpen u graag verder.