Sintrex

Sintrex helpt u snel de grens over en nauwkeurig

Sintrex Transport

Sintrex

Sintrex staat voor Service en dat vergeten onze klanten niet. Als centrale schakel tussen de andere bedrijfstakken verzorgt Sintrex overkoepelende aansturing op de gebieden douane, transport en/of goederenopslag. Sintrex bestaat uit 4 bedrijven, gevestigd in 4 landen:

  1. Nederland  Nederland, de Poppe
  2. Duitsland  Duitsland, Bad Bentheim
  3. Letland  Letland, Riga
  4. Rusland  Rusland, Moskou

De klant is koning en er wordt alles aan gedaan om het Internationale transport zo soepel mogelijk te laten verlopen. We zijn een relatief klein bedrijf, maar vooral zelfstandig, volledig onafhankelijk en neutraal.

Meer over alle Sintrex vestigingen

Sintrex Transport

Sintrex Transport Service bv heeft sinds de oprichting in 1989 een goede naam opgebouwd in de wereld van transport en logistiek in het algemeen. We zijn continue op zoek naar lading en de beschikbare laadcapaciteit in elke hoek van de wereld en proberen deze twee variabelen op een zo efficiënt mogelijke manier bij elkaar te brengen. We zijn een klein team, met de juiste mensen op de juiste plek en dat garandeert een persoonlijk contact en optimale dienstverlening. Onze mensen denken met u mee, zijn flexibel en creatief maar bovenal betrouwbaar en nauwkeurig.

ABC Koerier

Door de toenemende mate van snelle leveringen, kleine voorraden en korte logistieke trajecten hebben we een eigen koeriers-tak toegevoegd: ABC Koerier. Binnen 20 minuten is de koerier met de caddy, stationcar, kleine of grote bus op de laadplaats aanwezig en zonder overlading, groepage of tussenstops gaat hij direct op weg naar de bestemming. We zijn flexibel en snel. Kijk op de website www.abckoerier.nl.