Export Rusland

Export Rusland

Wanneer het aankomt op transport voor goederen wilt u natuurlijk een betrouwbare partner.

Bent u op zoek naar een betrouwbaar transportbedrijf voor het verzorgen van uw export naar Rusland?

Dan bent u bij Sintrex aan het juiste adres. Sintrex regelt graag uw export en alles wat daarbij komt kijken. Wij ontzorgen u voor uw gehele transport, inclusief import en export en kunnen u ook beveiligde opslag bieden. Wanneer u kiest voor Sintrex zorgen wij dat uw zending, ter land, ter zee of in de lucht, op uw bestemming aankomt.

Sintrex heeft een vestiging in Nederland en Duitsland en heeft vertegenwoordigers werken in Letland (Riga) en Rusland (Moscow).

русский

Sintrex

icon-advantage
Sinds 1989

Sinds onze oprichting in 1989 hebben wij een goede naam opgebouwd in de wereld van transport en logistiek. Wij zijn continue op zoek naar lading en de beschikbare laadcapaciteit in elke hoek van de wereld en proberen deze twee variabelen op een zo efficiënt mogelijke manier bij elkaar te brengen.

icon-advantage
Wij hebben vestigingen in Nederland, Duitsland, Letland en Rusland.

In alle andere Europese landen werken wij samen met lokale partners. Doordat wij op de juiste plek de juiste mensen hebben, kunnen wij u altijd een optimale dienstverlening en persoonlijk contact garanderen.

Meer weten over de mogelijkheden van Sintrex?

Sintrex staat voor service en dat vergeten onze klanten niet. De klant is bij ons koning en wij doen er alles aan om het internationale transport zo soepel mogelijk te laten verlopen. Al onze medewerkers zijn flexibel, creatief, betrouwbaar en uiterst nauwkeurig en denken graag met u mee.

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen als het aankomt op export naar Rusland

Contact opnemen
  • Accuraat
  • Ervaring sinds 1979
  • Snel & betrouwbaar