Transport naar

Rusland

Rusland

Sintrex verzorgt transport en spoedtransport naar Rusland. We hebben jarenlange ervaring als internationaal transporteur en we onderscheiden ons met:

 • Snelheid
 • Spoedtransport
 • Douane formaliteiten 
 • Transportverzekeringen
 • Vergunningen 
 • (tijdelijke) goederen opslag

Vraag nu hieronder een vrijblijvende offerte aan voor transport naar Rusland.

Offerte formulier

Dank U! Uw offerte aanvraag is succesvol verzonden. U hoort spoedig van ons.

icon-error
Hé! Er ging iets mis. Controleer s.v.p. uw invoer en probeer het nogmaals.

Transport Rusland - Sintrex regelt het voor u

Transport naar Rusland, of juist van Rusland naar Nederland uitbesteden? Transportbedrijf Sintrex is uw partner. Wij vervoeren ladingen van en naar Rusland en regelen alle bijkomstigheden. Daarnaast hebben we ook nog eens een beveiligde opslag waar we uw lading veilig voor u opslaan.
 

Snel, betrouwbaar en veilig transport naar Rusland

Wanneer u er voor kiest om gebruik te maken van onze logistieke dienstverlening, bent u verzekerd van een snel, veilig maar bovenal betrouwbaar transport naar Rusland. Hiernaast regelen wij ook douane gerelateerde zaken voor u en kunnen we de lading voor u opslaan in een veilige betrouwbare opslag. U geniet bij ons dus van drie faciliteiten onder één dak.
 
Heeft u vragen over de diensten die we aanbieden op het gebied van transport van ladingen naar Rusland? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte. We beantwoorden graag al uw vragen.
 

Transportbedrijf met een vestiging in Rusland

Sintrex is een organisatie van douane expediteurs voor bedrijven, dat niet alleen gevestigd is in Nederland, maar ook in Moskou, Rusland. Inmiddels bestaan we al langer dan 20 jaar. We hebben sinds onze oprichting in 1989 een goede naam opgebouwd in de wereld van de logistiek.
 
Daarom worden we beschouwd als een heus schakelpunt tussen bedrijfstakken. Hierdoor bieden we op verscheidene terreinen overkoepelende aansturing op de gebieden douane, goederenopslag en transport naar onder andere Rusland.
 

Volledig verzorgd transport naar Rusland

Moet er een lading getransporteerd worden naar een ander land? Wij helpen u. Ook wanneer u hulp nodig heeft bij het aanvragen of invullen van importformulieren, vergunningen en verzekeringen bent u bij ons aan het juiste adres.
 
We zorgen er immers graag voor dat u zich geen zorgen meer hoeft te maken over het papierwerk, over het transport naar Rusland of over de opslag van goederen of ladingen. Ondanks het feit dat we een relatief klein bedrijf zijn, zijn we prima in staat om zelfstandig en volledig de internationale transport naar Rusland te verzorgen.
 

Spoedtransport naar Rusland

Tegenwoordig is er naast standaard transport naar Rusland steeds meer sprake van snelle leveringen, kleinere voorraden en kortere logistieke trajecten. Sintrex begrijpt dat sommige producten met spoed verzonden moeten worden. We gaan dan ook graag met de tijd mee. Om u nog beter van dienst te kunnen zijn hebben wij een eigen koerierstak toegevoegd aan onze diensten: de ABC Koerier.
 
Onze koerier is binnen 20 minuten aanwezig met een caddy, stationcar, kleine of grote bus. Vervolgens rijdt hij zonder overlading of tussenstops door naar de gewenste bestemming. Zo is transport naar Rusland dus versneld mogelijk. Dankzij dit spoedtransport weet u zeker dat uw lading op de snelst mogelijke manier op de eindbestemming aan komt.
 

Zeevracht & luchtvracht

Wij kunnen u ook helpen met uw zeevracht en luchtvracht naar Rusland. Wij werken in de belangrijkste havens van Europa met een betrouwbaar en groot netwerk van agenten. Ook op de grootste vliegvelden in Europa hebben wij een sterk netwerk opgebouwd. Zo zorgen wij dat uw zending op de plaats van bestemming aankomt.
 
Doordat wij over een breed netwerk beschikken kunnen we u allerlei vormen van transport aanbieden.
 

Alle logistieke diensten onder één dak

 • Logistiek dienstverlener voor douane import en export
 • Volledig verzorgd transport naar bestemmingen over de hele wereld
 • Parters in Moskou, Sint-Petersburg en andere bestemmingen in Oost-Europa
 • Fiscale diensten
 • Groupage
 • Spoedtransport
 • Opslag van goederen en ladingen

Transport naar Rusland uitbesteden?

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van het transport van goederen of ladingen van en naar Rusland? Neem dan contact met ons op door te bellen naar +31 (0)541 - 55 20 11 (Nederland) of +49 (0)59 24 - 85 46 (Duitsland) en vraag geheel vrijblijvend een offerte aan. U kunt ons ook bereiken door het contactformulier in te vullen. Wij helpen u graag verder.
 

Ons Transport Team

NederlandEnglishDeutschFrançaisрусский

Svetlana van Diejen

Declarant

NederlandEnglishDeutschFrançaisрусский

Hugo Segerink

Directeur

Vragen over uw transport of bestemming?

We staan klaar voor uw vragen

Bel nu +31 (0)541 - 55 20 11

Meer Sintrex Services

Meer dan alleen transport

Lees Meer

Koelvriestransport

Koud of warm, daar worden wij niet warm of koud van. Sintrex Koelvriestransport.

icon-benefit
Nationaal & Internationaal
Lees Meer

Spoedtransport

Met spoed op alle Europese wegen met Sintrexpress. Met afstand de beste.

icon-benefit
Lees Meer

Neutralisatie & Vergunningen

Niet zozeer douanetechnisch maar vaak interessant voor een goed logistiek traject is de neutralisatie van documenten.

icon-benefit
CMR, facturen en paklijsten opmaken