Transport

Sintrex verzorgt transport naar Duitsland Litouwen Letland Estland Italië Kroatië Frankrijk Polen Zweden Oostenrijk Noorwegen Denemarken Finland België Engeland Zwitserland Portugal Hongarije Rusland Slowakije Tjechië Slovenië Luxemburg Spanje

Klik op een land

Sintrex Transport

Sintrex Transport Service bv heeft sinds de oprichting in 1989 een goede naam opgebouwd in de wereld van transport en logistiek in het algemeen. We zijn continue op zoek naar lading en de beschikbare laadcapaciteit in elke hoek van de wereld en proberen deze twee variabelen op een zo efficiënt mogelijke manier bij elkaar te brengen.

We zijn een klein team, met de juiste mensen op de juiste plek en dat garandeert een persoonlijk contact en optimale dienstverlening. Onze mensen denken met u mee, zijn flexibel en creatief maar bovenal betrouwbaar en nauwkeurig.

Bel ons op +31 (0)541 - 55 20 11

Of mail ons op transport@sintrex.nl

Onze kenmerken


Wereldwijde transporten

Sintrex heeft zich continue uitgebreid samen met de EU. Ook aangrenzende landen en Engeland behoren tot onze vaste bestemmingen.

Stukgoed, deelpartijen, komplete ladingen

Ladingen variëren van pallets, stukgoed, deelladingen, complete partijen, containers. We hebben geen eigen materieel en zijn daardoor super flexibel op iedere bestemming.

Opslag / Overslag / Distributie

Vanwege onze ideale ligging aan de A1 (Oost-West corridor) kunt u uw goederen tijdelijk opslaan en distribueren in onze opslagloods. De loods beschikt over 4 laaddocks, 2 extra hoge laaddeuren en is goed verwarmd en uitermate beveiligd (Klasse 4).


Specialisatie Duitsland, Frankrijk, Rusland

U kunt ook bij ons terecht in één de verschillende buitenlandse kantoren in Duitsland, Letland en Rusland. Voor de communicatie hebben we uiteraard ook personeel die de gewenste talen spreekt, zodat de communicatie tussen klant en chauffeurs soepel kan verlopen.

Douane formaliteiten

We beschikken over een eigen inklaring / uitklaringskantoor vanaf maandag t/m vrijdag van 08.00 tot 20:00 uur geopend en op zaterdag van 08:00 tot 12:00 uur, voor de opmaak van allerlei douane documenten zoals EX1, TIR carnet, Fiskaalvertegenwoordiging, etc.

Exceptioneel transport

Omdat we samenwerken binnen een groot netwerk van transportbedrijven hebben we de beschikking over onder meer huiftrailers, tautliners, motorwagens, koelwagens en diepladers.


Zeevracht

Wij kunnen u ook helpen met uw zeevracht. In de belangrijkste havens van Europa werken wij samen met een groot en betrouwbaar netwerk van agenten en zorgen dat uw zending op de plaats van bestemming aan komt.

Luchtvracht

Wij kunnen u ook helpen met uw luchtvracht. Op de grootste vliegvelden van Europa werken wij samen met een groot en betrouwbaar netwerk van agenten en zorgen dat uw zending op de plaats van bestemming aan komt.

Soepel verloop

De klant is koning en er wordt alles aan gedaan om het Internationale transport zo soepel mogelijk te laten verlopen. We zijn een relatief klein bedrijf, maar vooral zelfstandig, volledig onafhankelijk en neutraal.